Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

kart

Hei! meldte meg på i dag, så er fersk i gamet! noen som kan fortelle meg hvor jeg får tak i kart over østmarka (i nærheten av mortensrud) med poster?? På forhånd takk!

Hei Kari

Helt enig i at det var veldig fint på Grønliåsen!! Jeg og mamma har allerede vært og tatt postene der
(se innlegg 23. juni). Jeg gikk hele turen selv, og det var helt klart et barnevennlig terreng :-)

Hilsen Vibeke, 3 år

Grønliåsen

Grønliåsen har et nydelig terreng å ferdes og alle postene ble tatt i går. Meget barnevennlig, lavthengende skilt og lett å få øye på, så superdiltere, Simen m.fl., ta turen til Grønliåsen.

Fjernposter

Søndag var en ypperlig dag å ta fjernpostene på.
Da man først er på de traktene, passer det utmerket med en tur oppom Tonekollen.
All den tid det var både varmt, fuktig og litt klamt, var det forfriskende med et bad i Tonevann. Er ikke det å ha ferie, så vet ikke jeg.

Flere rundturer i Puttåsen - og prøvepostene står fortsatt ute!

Lørdag 26/6 var det tid for ny rundtur i Puttåsen. Da parkerte vi ved Nuggerud og gikk oppover til post 60 og så via Svartputt. Derfra fortsatte vi til postene 59, og så en fin trase videre til 10-9-56. Greit å lage noen nye rundturer, for jeg syns flere av stekkene iår er relativt kronglete og bushete. På veien ned til bilen så tok vi også med oss prøvepostene G og H.

Igår tok vi en kveldssykkeltur hjemmefra på Oppsal via Haugerud, Lindeberg og tilbake til Puttåsen. Parkerte syklene litt opp i bakkene, og ble overfalt av zillioner av mygg og senere knott. Veldig innpåslitne var de, men Mygga skremte dem nødvendige millimeter bort fra oss. Så dro vi innom prøvepostene F+E, som fortsatt sto ute, før vi tok de to siste 57 og 58 på årets Puttåsenkart, så nå er det ferdig. Ikke akkurat mitt favorittområde, jeg syns det er kronglete, bushet og veldig kupert her.

Mariholtet

Fantastisk tur i solskinnet i dag fra Østmarksetra til Mariholtet, med postene 66-70. Har aldri vært ved demningen i Nord-Elvåga, artig å se denne midt ute i skogen :)
Men, nå har hjortelusflua kommet allerede. Fant et par i skogen, og fikk med meg et par stykker hjem i dag...

Gjesteposter Grønliåsen

Hallo Finn! Tror kanskje du registrerte på postene 57ff istedet for G57ff, som jeg gjorde på de i første periode. Prøve G-variantene :-)

Gjesteposter Grønliåsen

Tok de siste 8 postene (57-64)i dag, nydelig vær. Morsomt å prøve seg i nye områder. De 8 første postene ble tatt på forsommeren, og alle registreringer på nett var kurant. I dag får jeg feilmelding på alle de siste 8 postene! Som eksempel kan nevnes post 57 med kode EKH, som neppe kan forveksles med noe annet. Noen som har opplevet tilsvarende problemer?
mvh Finn T