Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Slettåsen 3. periode

Jeg hadde en fin tur i solskinn på Slettåsen igår og tok postene i 3. periode. Syrinene blomstret så fint ved Dalbak. Traff ikke et eneste menneske utenom grusveiene. Myggen holdt meg med selskap og var ganske plagsom når jeg stoppet for å se på kartet. Jeg mistet et forstørrelsesglass som jeg nylig har anskaffet pga dårligere syn. Det skjedde kanskje en gang jeg slo etter myggen,og det forsvant mellom postene 66 og 69. Dersom noen skulle komme over det er jeg glad for å få det igjen. Det er ganske lite, med et svart etui og en lang, svart snor knyttet på. (tlf.95992420) Jeg oppdaget nettopp at jeg passerte gull igår, så da er det målet nådd. Men turene stopper jo ikke for det!

Regnværstur

Håpet på en fin tur uten særlig regn, men den gang ei. Fikk da tatt noen poster om ikke alle de jeg hadde planlagt. Traff noen hyggelige mennesker ved Haukås-kula. Far og sønn som var skikkelig ivrige Diltere. Veldig Hyggelig!!! Håper de fant postene sine.

Jørgen og venner på tur

I dag var vi ute igjen. Pappa var først en runde på egenhånd og tok 5 poster, så møttes vi alle, både jeg og lillebror + nabofamilien ved Nøklevann for å ta noen minidiltposter. Det ble med 2 poster da myggen og regnet ble litt slitsomt. Men vi matet ender og det var veldig stas! Og pappa og mamma er veldig surrete, for kompasset som vi har savnet kom til rette i posen med skiftetøy fra siste tur...

Kode post 16

Er det ingen som har koden på post 16 til pappa? Han er bitt av basillen og går/sykler i marka nesten hver dag nå. På mobilbildet ser det ut som koden er DCQ, men det stemmer ikke.

Kveldstur post 1-5

Kom plutselig på at disse postene rett utenfor døren vår blir tatt inn etter helgen, så det ble en kveldstur på meg og pappa. Vi har kun tatt minidiltposter før (+ postene som sto ute på Ola Dilt dagene), så papa syntes det var litt vanskeligere å finne disse postene.
Det startet dårlig; vi fant ikke post 5! Og rett etterpå viste det seg at vi hadde glemt sekken min med kjeks og bolle :-( Det ble en tung tur etter det, og motivasjonen var ikke på topp...
Men vi fikk tatt hele runden, og på til slutt fant vi post 5 også! Men pappa er ram til å rote med kodene, og til og med etter å ha shoppet koder på sms etter vi kom hjem har han klart å rote med koden... Får skaffe den senere :-)

Og takk for positiv tilbakemelding!

Det var usedvanlig hyggelig å få en positiv tilbakemelding på innlegget mitt fra sist lørdag. For det er ganger jeg har dårlig samvittighet - uten at det har stoppet lysten til trening :-) Og verst av alt; Jeg får aldri takket de som har hjulpet meg for jeg kjenner dem ikke igjen.
Har vært ute og hentet inn 5 poster denne ettermiddagen. Tok blant annet 4 av 3.periode postene på Slettfjell. Løp rett inn i en orrfugl - utrolig facinerende å se disse fuglene. Innimellom lurer jeg på hva jeg skulle gjort uten Østmarka :-)

En honnør til Bente

Alle Oladiltere har selvfølgelig en stor felles interesse. Det er derfor vi er her lissom. Skogen og marka gir oss alle en utrolig stor glede. Denne bloggen gir oss dessuten en ytterligere dimensjon. Mange opplever glede ved å fortsette og forlenge opplevelsen av sine turer her. Utrolig mange beskriver interessante historier.
Imidlertid har jeg festet meg ved en helt spesiell. Bente's innlegg i fra sist lørdag 12/6-10. Hvor flott og informativt! Muligens vert sin vekt i gull, dersom dårlig hjerte der man oppdager en slik situasjon (:-)!
Takk Bente.

Tok for øvrig selv postene 31-35 på Haukåsen i dag. Måtte ta et lite skritt til side i mellom post 34 og 35. Dette for å oppleve kuppelen enda en gang. Flott tur!