Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kodene på postene 1, 6, 7, 8, 10 og 40

Hei, er det noen som kan hjelpe meg med kodene på postene 1, 6, 7, 8, 10 og 40. Da jeg er ganske fersk i gamet og hadde ikke tenkt å klippe på nett. Men så møtte jeg et hyggelig par på Haukåsen i går som snakket om dette med å klippe på nett og at en da kunne se både poengsum og plass med en gang. Så da tenkte jeg at dette måtte jeg sjekke ut….., og da var jeg jo i gang. Men trenger de kodene over for å bli à jour.

Hoppbakketur med 2.periode Lutvannposter :-)

2. pinsedag tok vi en tur hjemmefra for å besøke gamle nedlagte hoppbakker på Lutvannkartet, med hovedmål historisk post 37 ved Rundtjern. I tillegg var vi innom Bjartebakken og Hellerudbakken, så det ble ialt 3 historiske steder med gamle hoppbakker som ble studert og beundret.

Og da stien vi gikk på gikk rett ved post 21 fra 2. periode på Lutvannskartet, så måtte vi jo sjekke om den sto ute alt. Og det gjorde den! Vi hadde heldigvis med klippekortet, så fikk klippet både den og etterhvert også postene 24 og 25. Så nå er også 2. periode åpnet, og takk for det ;-)

Rundtur i Puttåsen

Pinseaften tok vi en runde i Puttåsen, men begrenset oss til postene 6-8. Var også innom noen andre 'turskatter', og gikk runden med klokken.

Starten ved Ellingsrud og tok først post 7, der den sto fint på høydedraget. Derfra valgte vi stien forbi begge Puttjerna, og tok opp i åsen når vi var rett vest for post 8. Ble positivt overrasket over utsikten fra posten, der vi så den nye Holmenkollbakken rett mot.

Derfra bar det nedover lia til badeplassen ved Lutvann. Der samlet det seg etterhvert mørke skyer, men vi så da noen storfamilier av utenlands herkomst som grillet og koste seg på plassen der.

På vei mot post 6, så kom det et voldsomt regnskyll og tordenvær rett over oss. Vi hadde flaks, og fant en gapahuk og et vedlager, der vi kunne søke ly til regnet ga seg. Så post 6 før retur til bilen. En flott Pinseaftentur :-)

Grønliåsen

Godt tiltak dette. Artig å komme seg ut på ukjente steder. Ganske annerledes orientering enn det vi er vant til i Østmarka. Utpreget "sti-orientering".

Veldig greit å komme seg dit også. E-6 til Taraldrudkrysset og så rett opp til Tårnåsen skole.

Fuglefjær og post 27

Takk for svar om fuglefjærene! Det var oppklarende. Det er alltid spennende med funn i skogen, dessverre har man ikke selv alltid nok kunnskap til å vite hva man ser. Men da vet jeg at det går an å spørre her:-)

Jeg har et spørsmål til. Igår tok jeg postene 26-30, for oss som ikke har bil er det veldig praktisk å ta disse postene etter jobb, da går det rushtidsbuss fra Mortensrud t-bane til Pasop, som er bare 5-10 minutter fra post 30.

Jeg var litt rask til notere meg postene, og har helt glemt å notere meg koden på post nr 27. Tror jeg ble alt for opptatt av fargene og luktene som plutselig fylte hele skogen. Er det noen som vil dele koden for post 27? Takk:-)

Slettfjell

Hadde en fin tur med postene på Slettfjell på Onsdag 19 mai. Hvitveisen som danner tepper i skogen, og mye fuglesang, og et strålende vær!