Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Historisk post 38: "Jettegryta i Skullerudåsen" er satt ut

Denne posten er virkelig er kuriositet: Her var det en gang hav og sjø! Jettegryta er ca 2 m i diameter er dannet ved at steiner og grus har gravd seg ned i fjellet og laget en "gryte". Stien i lia N for posten er ganske tydelig og det er merket inn til posten fra denne, altså fra nord. Følg rød-hvite bånd både frem og tilbake, da det er bratt med skrenter og stup utenom denne traseen.

Hilsen Ola Dilt

Post 13

Hei, hadde to fine turer i helga, bla Haukåsen rundt. Traff på mange "klatrere" da vi tok veien under stupene langs Hauktjern fra post 13 til 12. Da vi skulle registrere post 13 hadde vi tydligvis klart å notere feil kode, kan noen hjelpe oss?

Skiltene ved Hauktjernkløftene

Jeg hadde med en stor gruppe barn og voksne gjennom Hauktjernkløftene i dag og ville også vise dem "gateskiltene" Dronningveien, Dronningskaret og Prinsen av Portugals vei. Imidlertid var alle skiltene fjernet. Vet noen hvorfor - og om de vil komme opp igjen?

Historisk post 39 Østre Gullsmeden er satt ut

Nede i mørk granskog mot Elvåga finner vi Østre Gullsmeden. Fra den skarpe svingen ved vestre Gullsmeden, kan du følge en sti over åsen og ned lia.
Det er nå tiden for vårblomster, men hold deg unna tysbasten ved vestre Gullsmeden, denne busken blomstrer på bar kvist, er vakker å se på med sine lilla blomster, men særdeles giftig.

God tur fra Ola Dilt

Post 9

Hadde ein fin tur over Puttåsen i dag og fann post 6 til 10. Glømte å føre opp koden for post 9. Kan nokon hjelpe oss? På førehand takk!

Post 14

Takk Runar! Må for første gang ha skrevet ned koden feil. Hyggelig å treffe dere og hundene i marka. Det var en flott dag i går. Tok for moro skyld minidiltpostene 5 - 10 i dag (som min datter Maria og mamma tok da jeg var i Zambia), mens jeg prøvde å gå inn nye fjellstøvler som jeg lot fylle av Nøklevann. Noe ubehagelig, men det går seg vel til... Nå blir det Kjentmannsposter de nærmeste dagene.