Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Østmarkkart + diverse info.

Østmark-kartet selges flere steder: På Rustadsaga, Skullerudstua, ESSO i Hellerudveien eller hos Valstad i Ulsrudvn 25.

Mht Ola Dilt-dagene 29-30 mai, er dette et arrangement vi har lagt sammen med Oppsals Orientering sitt løp "Knut Valstads Minneløp". Ved siden av å ta 5 ekstra Dilte-poster, kan du se et ordinært o-løp på nært hold. Vi venter ca 800 deltagere og det er egen "Små-troll løype" for barna (merket løype), der alle kan delta med premier til alle. I tillegg selger vi hjembakst, kaffe og brus ++
Det vil også bli anledning til å få kjøpt o-sko, løpetøy etc.
Alle diltere er velkommen!
Det er fin grusvei inn fra P-plass ved Skullerud/Rustadsaga, ca 2 km å gå.

Hilsen Ola Dilt

Kjempetur, og med en ny Dilter...

NÅ er våren godt i gang i marka, hestehov, hvitveis og blåveis sloss om plassen.
Var ute forrige helg og tok prøvepostene fra Ellingsrud. Da møtte vi bl.a en huggorm midt på en sti. Skvatt litt...
I dag var vi ute rundt Hauktjern og tok 11-15.
Har fått med meg søster ut i skogen, som akkurat har fått seg hund, Teddy. Tror de har blitt bitt av diltebasillen de også, dilter etter rundt i skogen i alle fall. :-) Teddy og min Mira løper sammen og har det helt på G!
Fantastisk dag i dag i solskinnet!

Ang post 14

Hei Knut Jostein
Tror kanskje det var deg vi møtte ved post 14 eller 15 i dag, vi med 2 hunder?
Jeg tok bilde av post 14, og der står det T6N.
Lykke til med turer resten av sommeren :)

Turkart over Østmarka

Hei! Noen som har tips til hvor man får kjøpt det store turkartet over Østmarka (med fjernpostene)? Var innom bokhandleren på Oppsal i dag men de hadde det ikke... Er det andre forhandlere i nærheten?

Yrende fugleliv og nesten snøfritt

Hadde en lenger runde ved Ulsrud og det var virkelig flott turvær. Så kun fire snøhauger så snart blir det tørt på de fleste stiene. Yrende fugleliv for tiden og et og annet ekorn. Fikk nesten and til middag - Da jeg hoppet over en bred bekk så landet jeg rett foran en and som lå usynlig i gresset og hadde middagslur. Vet ikke hvem av oss som ble skremt og flakset mest... :-)

Periode en over og mangler kode på post 14.

Fantastisk turvær i dag på Haukåsen og rundt Ulsrudvannet. Alle Haukåsen postene og prøvepostene rundt Ulsrudvannet tatt, men umulig for meg å registrer post 14, Har kode: T69 eller TG9. Har noen en annen kode? Tror det kan være noe feil med systemet...Traff flere diltere på poster i dag med barn og hunder. Veldig hyggelig. Så når får jeg bare håpe på intens snøsmelting i Nordmarka hvor noen nedsnødde Kjentmannsposter venter...

Vdr. parkering: Der er en bom noen hundre meter før Rustadsaga. Parker enten på Skullerud eller Bogerud ved t-banen. Det er et lite stykke før du kan ta postene, men postene 16, 19, og 20 vil jeg karakterisere som barnevennlige. 17 og 18 er litt mer krevende for barn.

Parkering for Slettfjell (post 16-20) ?

Hva er beste adkomstvei til Slettfjell og Øgarden? Og hvor langt inn mot Øgarden kan man kjøre med bil? Antar det er ved Rustadsaga? Spør fordi jeg aldri har vært der før og vil gjerne ha med barna, men da kan det ikke være for langt å gå før vi starter på orienteringen.

Hva skjer forresten på Øgarden under Ola Dilt dagene? Er det gårdsutsalg eller annet som skjer?

Jeg fant, jeg fant!!

Tok poster på Puttåsenkartet 2. mai og på en av disse postene fant jeg et kompass. Er det noen som savner det?? Ring meg på 901 01 183 så får du det tilbake.

Kode post 12

Post 12 har kode KUQ.

Nå er snøen omtrent borte i Østmarka og løvet spretter.
God postjakt videre til alle!

Hilsen Ola Dilt

Moro!

Jørgen 3 år har vært ute for første gang i dag. Mor har ikke lest kart siden 1983, så det var utfordring både for liten og stor. Ellers var det bare å holde følge, for Jørgen nærmest løp gjennom skogen. To prøveposter og en minidilt i dag. "Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!"