Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Glemte å notere koden på post 12

Flott tur i dag - postene 11, 12, 13, 14, og 15 sammen med minstemann på 11. Men vel nede fra post 12 oppdaget vi at vi hadde klippet, men glemt å notere koden på 12. Junior var så sliten i beina at jeg ikke ville dra ham opp til 12 igjen. Noen som kan hjelpe?

1. periode unnagjort

Starta tidlig fra parkeringsplassen ved Lutvann leir, da jeg regnet med at denne ville bli full ganske fort på en solrik søndag. Da jeg kom dit i 8-tida på morran, var den så å si full allerede med én ledig plass til meg!

Startet med å ta post 8 som jeg ikke rakk på den langt mer snørike runden jeg hadde over Puttåsen for noen uker siden. Det var lite folk å se ute så tidlig, men noen klatrere hadde stått opp og var i gang ved Hauktjern.

Turens høydepunkt var dog å så se elg, rett ved post 13. Den stod som en steinstøtte og så på meg, og jeg fikk tid til å fotografere, men så snart jeg begynte å bevege meg videre i terrenget, lunten den vekk.

Snøen er for det meste borte fra skauen nå, men det var fremdeles is på deler av Kroktjern, så badinga får vente litt til... :)

Snø og Ellingsrudorientering

Idag ble det prøvepostene på Ellingsrudåsen og et par poster på Puttåsen. Den største utfordringen var å finne veien fra busstoppet til 25-bussen og til marka, er det virkelig ikke noe skilt her? Vi fant uansett en dugnad før vi fant de første prøvepostene.

Turen opp til Puttåsen til post 9, og ned igjen fra post 10 til prøvepostene ble både gjørmete og våt, og snøen begynner å bli ganske råtten. Vi tror derfor at de som kommer etter oss der vil få det enda våtere. Ta derfor på gummistøvler eller fjellstøvler.