Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Minidilten

Ja! Idag ble jeg ferdig med alle minidilt postene og den siste prøveposten ved Ulsrudvannet. Jeg var også med mamma og pappa og tok voksenpost 1!

Feil kode

Kan noen hjelpe meg med riktig kode på prøvepost B. Jeg noterte FSB, men det ble ikke godtatt.
Tusen takk, Atie.

Haukåsen

Våren var kommet til Haukåsen så det var ingen problem å komme seg frem, selv om det var litt snø igjen rundt post 13. Det var forsatt is på vannene Hauktjern og Kroktjern, men om en uke eller to så er nok isen borte.

Puttåsen

Først: En stor takk til Petter Halvorsen for at han fant, oppbevarte og informerte om at han hadde funnet kameraet mitt her på Ola Dilt sin nettside!Det ble veldig god reklame for Dilterne og nettsiden på jobben min hvor der er flere tur-orienterings entusiatster.

Så etter et lite møte med Petter i formiddag kunne jeg dra med fruen ut i naturen og ta bilder. Vi tok først de fire prøvepostene i nærheten av Ellingsrud. Honnør til Hans Zachariasen for å ha satt ut interessante og varierte prøveposter. De vil lett kunne gi mersmak til potensielle Diltere.

Etter "forretten" besteg jeg alene Puttåsen - traff kun to par på de neste 3 1/2 time. Etter tur på onsdag på en nærmest snøfri Skullerudåsen, ble det rene snøsjokket her. Det ble en ganske slitsom tur men alle postene fra 6 til 10 ble tatt. Det gode er at snøen var stort sett så sammenpakket at den holdt en voksen mann, men igjennom gikk man jo noen ganger. Og veldig vått var det naturlig nok
mange steder.

Alle postene gikk greit å finne bortsett fra post 9. Den ligger på et sted hvor det er vanskelig å krysspeile i tillegg til at det var ganske mye snø. Men som ihvertfall 18 andre kan bekrefte så henger den der den skal, selv om tvilen meldte seg en kort stund :-)

Det var antagelig kameraet mitt du fant!

I pur glede over å være i gang med årets Ola Dilt sesong tok jeg postene 26 - 30 på Skullerudsåsen i går ettermiddag i full fart. Været var som flere merket "interessant". Eneste skår i gleden var at jeg mistet kameraet mitt. Og to timers leting var fånyttes. Og så en slik gladmelding første gang jeg åpner årets Ola Dilt side. Petter Halvorsen, jeg ringer deg! Tusen takk! Med hilsen

Knut Jostein Berglyd

P.S. Forresten litt rart å ta Ola Dilt poster igjen etter en til tider slitsom (grunnet snøen) jakt på 25 Kjentmannsposter i vinter. Der er det ofte langt mellom postene. Holdt forøvrig på å "drukne" i snø på post 22 opp ved Jevnaker på søndag. Så i påvente av ytterligere snøsmelting er det godt at Ola Dilt sesongen er i gang igjen!

Jeg fant,jeg fant!

Endelig kommet igang, tok postene 26-30 sammen med Arne N. Kom en skikkelig snebyge når vi gikk over golfbanen. Takk for en fin tur Arne:-) Fant et kamera....... Savner du et så er jeg å treffe på tlf:91339357

Grønliåsen

Flott med gjesteposter på Grønliåsen. Det er gøy å orientere i nytt terreng. Det er snøfritt i terrenget og fint å gå. Post 24 står nok ikke helt riktig plassert (står for langt opp i lia - øst-nordøst for avmerkning på kartet), men gikk greit å finne allikevel.

Jeg har tydeligvis skrevet feil kode på G17 - har notert KLD, men får ikke klippet med det. NOen som kan hjelpe meg?