Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Postene på Haukåsen

Da er alle postene i første periode tatt. Det var en fin tur til tross for litt snøvær/hagl. Fant årets første hvitveis i dag, så da er våren ikke langt unna.

Haukåsen

Postene på Haukåsen unnagjort i dag tidlig. Fortsatt en del snø som bærer bra før sola får tak.
Greit med gammasjer dersom man tar post 13 over myra fra skogsbilveien.

Flott og bart på Skullerudåsen

Tok postene 26,27 og 28 på Skullerudåsen i dag. Omtrent snøfritt og flott å gå i terrenget. Dog enkelte våte partier gjorde at det var greit med gummistøvler.Mye spor etter elg på Dalsåsen.

Mette

Prøveposter ved Ulsrudvann samt minidilt

Var ute idag i skiftende vær og tok alle minidiltpostene og prøvepostene ved Ulsrudvann. Hele turen var på ca. 9km og tok litt under 3 timer. Det var lite snø i skogen og den eneste posten man måtte vasse i snø til var minidiltpost 10. Det var noe snø på stien mellom post 2 og 3, men kan kunne fint gå der. Snart er snøen borte på veien fra Ulsrudvann til Nøklevann (via korketrekkeren) slik at man kan sykle der.

Det var etterlengtet å endelig komme igang med Ola-Dilt igjen etter en altfor lang vinter. Turen var veldig fin og regnet holdt seg nesten borte. Møtte på et sultent ekorn like ved post 8. Den satt i treet og spiste på en kongle og var ikke så redd for meg. Fuglene kvitret og alt som manglet var blomster og insekter. Det er litt tidlig ennå for hvitveisen.

Postene på Haukåsen + Åpningsdag

Postutsetteren melder at postene på Haukåsen vil bli satt ut i løpet av lørdag 17.april.
Men også her er det ennå en del snø i terrenget.

Vi minner ellers om offisiell åpningsdag søndag 18.april.
Fra ca kl.11-13 vil du finne representanter fra Oppsal Orientering ved Rustadsaga og ved bommen ved P-plassen ved Ulsrudvann. Her selges Ola Dilt materiell og ellers vil veiledning om poster og kart/kompass bli gitt.

Hilsen Ola Dilt

På natursti

Fint med en kjapp tur i barndommens rike. Det er blitt for få turer på Lutvannskartet i de siste årene.

Så vidt jeg kan se er naturstien ved Solbergvann omlagt, og fant flere av disse skiltene på turen.