Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skullerudåsen

Startet turen fra Skullerudstua og tok post 26 som den første, så postene 27, 28 ,29 og 30. Været var fortreffelig og det var lite snø i skogen. Så både spor av elg og hare. Faktisk fikk vi oppleve hare på nærthold. Den sto bare 5 meter fra oss. Bikkja var i bånd pga båndtvangen så det ble ingen harejakt, godt var det.

Med snø til knea over Puttåsen

Jeg ser nå at det kom melding her først i går om at postene på Puttåsen var satt ut, noe som forklarer noe mindre opplagte tråkk inn til postene enn normalt. Det er ganske riktig mye snø i området, og truger hadde gjort seg. En del plasser hadde nok skaren holdt den som veide noen kilo mindre...

Jeg måtte droppe runden rundt til post 8 for å rekke hjem før mørket, så jeg snudde etter post 10 og gikk ned igjen. Det var mye elgspor i området mellom post 9 og blåmerka, og jammen fikk jeg ikke sett "stjerten" på en elg før den forsvant nedover. Slike opplevelser gjør vassing i råtten snø vel verdt det :)

Første post :)

Litt fersk i gamet her kan man trygt si, men prøver så godt en kan å lese kartet :) men for meg ser kartet ut som et ark med masse virrevar av tegn og farger, men fant da omsider post 1 og ble veldig stolte :) Avstandene er mye mindre en hva en kan (les; jeg kan) se utifra kartet... det merket vi tydelig da vi prøvde å finne post 5 i samme slengen...ups der hadde vi gått for langt ja og var på Skøyenputten... Men gøy er det og flinkere regner jeg med at vi blir etterhvert :)

Koselig tur var det ihvertfall :)

www.dearcita.blogspot.com

Litt informasjon om klipping på nett

-Minidilten er for aldersgruppen 15 år og yngre. Alle kan selvfølgelig ta postene, men systemet er slik at kun de med "rett alder" kan klippe på nett ( postene er merket MD+ postnr.) Er du eldre enn 15 år, sees derfor ikke postene på nettet.
-Gjestepostene: Disse er merket med G+ postnummer (G for Grønli-åsen); pass på å klippe korrekt.

Fortsatt god tur i skogene!

Hilsen Ola Dilt

Feil kode på post 4

Jeg hadde en flott tur i nydelig vær til postene 1-5.
Dessverre må jeg ha skrevet feil kode på post 4: u65.
I tillegg fikk jeg årets første blåveis på vei hjem i et ublidt møte med en stein.
Takknemlig om noen vil dele koden. Posten var jo ellers grei å finne.

Klippa minidilt postar på nett?

Me var ute på vår aller første turorienteringstur i dag og fann Minidilt post 9. Men kor klippar me for dette på nette? Ser ikkje det på klippekortet på Ola Dilt-sida.

Postene på Puttåsen er satt ut

Post 6-10 er nå satt ut. Men siden terrenget her ligger noe høyere over havet, er det mye snø ennå i skogen her.

Dog hjelper varmen godt på!
God tur til alle diltere!

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt