Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Postene 16-20 ved Slettfjell

Startet ved Rustadsaga til fots i nydelig påskevær. Begynte med post 16 og avsluttet med post 19. Selv om det er en del snø i skogen, gikk det fint å ta seg fram til postene. Post 19 var tung å komme inn til. Gikk med snø til knærne et langt stykke, men da posten var funnet gikk det fint ned til Øgarden og videre tilbake til Rustadsaga. Dette er en flott måte å komme ut i skogen på, også før snøen er borte.

Minidilten

I dag har jeg vært ute og tatt minidilten, men MDO2 har feil kode, jeg noterte HIK og foresten har MDO4 og MDO5 byttet kode

Noen som kan gi meg koden til MDO2?

1.påskedag Slettfjellpostene (både lett og slitsomt)

Startet fra Skullerudstua på ski. Skarpt føre på formiddagen. Tok post 19 på skaren. Videre lett på nydelig skispor til post 20. Men opp til post 17 ble det tungt til fots, fulgte trugespor, men måtte likevel tråkke meg fram i snø opp til knærne. Deretter på ski litt igjen før jeg tok post 18 også til fots. Disse to siste postene ble slitsomme, men været var flott. Skituren hjemover til Skullerudstua var en nytelse.

Post 28

Fortsatt for mye snø for løping i skogen. Må ha notert feil koordinatbokstaver på nr 28 - noterte XGU men får den ikke til å sitte. Kan noen hjelpe meg med den rette.

Kode til post 3

Hyggelig å være igang igjen med Ola Dilt. Tok postene 1-5, og prøvepostene ved Ulsrudvann. Det er fortsatt en del snø. Men det er tråkkede stier, og siste stykket inn til postene er det fotspor. Så er man av det ivrige slaget, går det greit å ta poster nå.
Dessverre har jeg visst notert feil kode til
post 3. Noen som har den og vil dele?

Post 28

Endelig i gang med postjakten igjen!
God påske til andre diltere, og lykke til med postjakten dere også.

Postkoder

Kode på post 2 og 5 er korrekte. Bare jeg som noterte feil i farten. Vi gikk fra post 1 til post 5, ikke til post 2... Gikk greit å gå på stier uten å gå igjennom og ikke så mye snø på den siden. Regner med at snøen er dypere for postene 2 til 4 så de får vente til etter Påske.

Postkoder

Post 2: 9VD

Post 5: TKF

Mulig er de byttet om på postplatene.

God påske fra Ola Dilt!