Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 20 ved nærliggende skiløype

Mål for skituren i dag var post 20 som lå rett ved løypa som Ola Dilt har sagt her før. Mange skispor, trugespor, fotspor, førte rett til posten. Retur herfra via en tepause på Gullsmeden opp den bratte løypa (Gullsmeden - Hestehullet) og til P-plass Østmarksetra.

Kode TKF

"Noen som har riktig kode for post 2 ? Vi har notert ned TKF som viser seg å være feil."

Passer fint til post 5

2 har forøvrig 9VD

Poster 1 og 2

Veldig fint å komme i gang med Ola Dilt for 2010 i dag. Dette har vi gledet oss lenge til ! Fortsatt mye snø men skikkelig morsomt var det. Noen som har riktig kode for post 2 ? Vi har notert ned TKF som viser seg å være feil.

Sesongstart.

Truger - kart - kompass - lupinelykt og mr bigfoot var klar for sesongens første fremstøt. Det ble med 26 og 27. Snøen var for dyp og for slushi - en ny erfaring å løpe utfor med truger i skråli - et godt råd: "la det være"
Tusen takk til ildsjelene i Oppsal som år etter år legger ut poster vi andre for en billig penge kan kose oss med utover våren, sommer og høst med flotte turer i verdens fineste skogsomeråde.

Post 16 ved nærliggende nypreparert lysløype.

Ola Dilt: «Men vil du ha et mål for skituren, er både post 16 og 20 tilgjengelige via nærliggende skiløype. Og nå er det jo også tråkket spor frem mot postene :-)»

Etterhvert er det nå blitt mange forskjellige skispor mot posten.

Ola Dilt Skiturorientering (cross trial)

En runde fra Østmarksetra med ski mot postene 2, 3 og 4, denne dagen ble det litt mer vekslende føre noen steder bar snøen bra , andre steder sank skiene ned i snøen. Mot post 3 ble det klatring uten ski fra Solbergvann . Retur samme vei mot 4, nordover langs vannet krysset så vestover mot blåstien hvor trugespor og andre spor sannsynliggjorde 4 i nærheten.

Ola Dilt skiturorientering

Greit å gå med ski ennå, idag var det litt skareføre. Herlig med insektfri turorientering nå i mars. (I motsetning til sep-oktober aliens resurrections (hjortelusflua))

Poster for 1.periode

Postene på Lutvann, Skullerudåsen, Slettfjell, samt prøvepostene ved Ellingsrud er nå ute. Men det er mye råtten snø i skogen og vanskelig å ta seg frem, selv med ski, hvis det ikke er skare.
Men enkelte poster kan allikevel tas, om noen vil komme i gang. God tur!

Hilsen Ola Dilt

Truger er ikke oppskrytt!

Orket bare postene på nordsiden av
Øgården-Gullsmeden i dag.
Råtten snø opp til livet ble tungt uten truger eller ski.
Problemer også for Bamse som ikke hadde lange nok ben til å rekke ned i våre fotspor...
Men en fin tur uansett :-)