Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Elgskjelett

Vi hadde en flott tur der fjernpostene ble plukket. På høyden nord for post 81 kom vi over restene av en elgkalv, fullstendig renplukket. Ribbein og halsvirvler var fortsatt intakt, hodeskallen og løse ryggvirvler lå ved siden av. Mon det har vært gaupe som har tatt livet av kalven?

Flott tur på Haukåsen

Kombinert soppsanking og tur-o i dag på Haukåsen. Mye kantarell, men lite blåbær. Stor hoggorm øst for Branntårnet, men ellers lite dyreliv.
Dog flott turvær i sola ! T-skjorte og shorts!

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Haukåsen

Startet og avsluttet turen fra Østmarksetra, gikk via Sarabråten som jeg alltid tar en rast ved for å nyte utsikten over Nøklevann. Høydepunkte var da vi fikk se en orrhøne som vi skremte opp, men dessverre hadde vi ikke kamera klart. Turene som går på Haukåsen er ofte tunge og mye klatring. Denne turen var ikke noe unntak.

Huggorm på post 46

På post 46 i Skullerudåsen er det en svart huggorm som er sjefen. Jeg kom ovenifra, snudde meg med stemplingshefte i hånden og hørte en hvesende lyd en meter unna øret. Hopp til siden i forskrekkelse. Har sett mye hoggorm, men aldri hørt den varsle slik. Det var enda godt. Jeg måtte jage den vekk (inn i et jordhull like ved stemplingstanga) for å få stemplet.
Ekkel opplevelse, men det gikk jo bra. Men dere andre som skal til posten, se opp for ormen!

Hei Rolf

Fint å se at du (omsider) fikk registrert postene dine :-)
Hehe... Er det ikke godt at vi kan hjelpe hverandre litt - uansett plassering på lista?!
Humret for meg selv da jeg leste det du skrev om enkelte konkurranse-o-løpere som legger seg ned og gjemmer seg for hverandre ved postene... Synes jeg ser det... :-)

Takk igjen...

... til Torgeir. Din forklaring ser jeg nå ble mistolket i fra min side. Egentlig var jo denne 100% god allerede før Anita forstod sirupen i min oppfattelse!
For øvrig Anita; Flott å erfare at slike som deg, som jeg nå altså ser ligger "foran meg i løypa", bidrar på denne måten.
Har hørt om o-løpere som legger seg ned og gjemmer seg for å ikke gi tips til andre om hvor posten befinner seg i konkurranser (:-)! Haha.

Haukåsen

Var på Haukåsen og tok postene 61-65, men har notert feil kode på postene på post 62 og 64. Jeg har notert 5LU på nr 62 og 4JL på 64, men disse kodene er ikke riktige. Kan noen hjelpe meg? Tusen takk:-)

Kode gjesteposter

På nest nederste linje på klippekortet står det G59, G60, G61, osv... Klikk på disse og skriv inn de korrekte kodene du allerede har notert deg. (IKKE noe G foran - kun de 3 bokstavene).

Takk Torgeir....

... for ditt velmente forslag om å få klippet elektronisk på mine mislykkede forsøk på klipping av gjesteposter. Jeg forsøker å følge deg i beskrivelsen, men mislykkes fortsatt. Jeg forsøker å sette nevnte "G" foran selve koden til posten, men svaret jeg mottar har aldri vært særlig rødere enn det som møter meg (:-)! Inntastingen godtar jo ikke mer enn 4 posisjoner! Hva blir feil nå da!?
Leste du forresten mitt siste innlegg nylig? Kanskje Stifinnerens opplegg er bedre tross alt (:-)!?
Over stokk og staur i marka? Føler meg nå som stokken og ikke myrullen som føyer seg snett ved våre fotefar.