Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Post 39 - Bautaen på Spinnern

Bautaen på Spinnern og turen over denne utsiktsryggen er en av mine absolutte favoritter i Østmarka. Utsikten østover er mot Blåsyna og området hvor vi finner årets fjernposter. Jeg gleder meg til gjensynet med Blåsyna som er et av mine andre favorittsteder i Østmarka. Kraftlinjene og ”monstermastene” ødelegger litt, men det må vi nok leve med.

I dag er det åtte dager siden Ola Dilt skrev i innlegget 1. mai kl 16:32 at ”Fra nord måtte postutsetteren i dag forsere en "is-bre"; som ennå ikke var tint etter vinterens kulde.” Status pr i dag var at isbreen fortsatt var rikelig til stede, men at det var tint opp en liten passasje på venstre siden så det gikk å komme seg opp uten problemer. Den som søker spenning kan jo forsøke å gå rett over isen!

Jeg hadde et kvarters stille meditasjon på toppen av åsryggen like sør for posten. Her kunne jeg nyte stillheten som slett ikke er stillhet, men en symfoni av forskjellige naturlyder. Jeg møtte ingen andre på vei opp til og ned fra posten, men glade menneskestemmer fra stiene i øst bekreftet at jeg ikke var den eneste livsnyteren som var ute i dag!

Mvh Vidar