Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 4 - kode

Første tegn i koden er heltallet før 4 og siste tegn er tallet etter 4. Symbolet i midten er første bokstav i alfabetet.

Fjernpostene 1. juni 2011

På onsdag ble det ble en lang fottur der målene var årets fjernposter. Turen startet fra Skullerud og ble ikke avsluttet før drøye åtte timer senere da jeg var hjemme i Lørenskog. Med dette opplegget var det naturlig å besøke postene i omvendt rekkefølge.

På vei til første post ble det en hyggelig prat med Knut Jostein Berglyd men ellers traff jeg ikke et menneske før etter at jeg var ferdig med siste post. Selv om det er mer krevende å orientere etter et kart i 1:25000 gikk det rimelig greit å finne postene. Blå- og rødmerkete stier var til god hjelp.

Ellers har jeg en kommentar til Knut Jostein Berglyds innlegg. Hvis man vil starte eller
avslutte turen fra Lørenskog og reiser med buss er nærmeste holdeplass Hammer Bru som ligger 3 km nord for Losby. Denne betjenes bl.a. av linjene 411 og 361. Det går forøvrig en gang- og sykkelvei mellom Hammer og Losby.

2. periode Lutvann og ekstraposter

Etter et annet trimarrangement torsdag kveld ble det tid til noen Ola Dilt-poster før det ble for mørkt i skogen. Sammen med en annen Ola Dilter tenkte vi å begynne med post 23 men fant ut at ekstrapost 87 til Ola Dilt-dagene bare lå vel 200 meter unna. Vi ville derfor først sjekke om den var satt ut og det var den! Denne og de andre ekstrapostene må ha blitt lagt ut nylig da innlegget til Knut Jostein Berglyd viser at de ikke var tilgjengelige tidligere på dagen.

På vår tur fikk vi besøkt postene 22, 23 og 87-90. Den siste ekstraposten og de øvrige 2. periode-postene på Lutvannkartet får vente til helgen.