Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Koden på post 62

Den elektroniske koden for post 62 er v8c. Vi er flere som har hatt samme problem.
Tips hvis man har problem med en kode:
* Trykk tastene "Ctrl f" og hold dem nede samtidig. Da kommer det opp et felt over Ola Dilt der det står "Find" (i min engelske versjon. Muligens "Søk" i norsk versjon av Windows Internet Explorer).

* I dette søkefeltet kan man skrive inn f.eks. postnummeret på den posten man har problem med, og så trykke "Enter".

* Ved å trykke gjentatte ganger på "Next" ("neste") ved siden av søkefeltet finner man flere innlegg der søkeordet står. Kanskje har noen andre skrevet om det du er interessert i.

Et alternativ er å velge fanen "Poster" og trykke på ønsket post. Hvis dilterne har skrevet innlegg og valgt hvilke poster de skriver om, vil bare disse innleggene synes av alle i turbloggen.

Lykke til!

Post 62

Tusen takk! Dette var en variant av koden jeg ikke hadde testet, men selvsagt burde ha gjort. Det kan være fort gjort både for arrangør ved definisjon av poster og koder og oss som skal skrive av å bytte om på B og 8.

Flott tur på Haukåsen

Jeg var ekstra tidlig ute i dag og bestemte meg for å utnytte dagen til å ta alle forsommer- og sommer-postene på Haukåsen. For å gjøre orienteringen enklest, bestemte jeg meg for å gå raskest mulig opp til toppen - forbi Kroktjern - og så ta postene litt sikk-sakk hovedsakelig i nedoverbakke.
I lia opp forbi Kroktjern hørte jeg gjøken gale lenge og vakkert.
Orienteringen gikk veldig greit, men jeg fikk ikke notert rett kode på post 62. Min kode er vbc, men det er nok ikke den som står på posten, for den godkjennes ikke. Er det noen som kan hjelpe meg med rett kode?

Størrelse på bildene

Når jeg definerer bildestørrelsen, f.eks. i Adobe Photoshop, setter jeg den største dimensjonen til 1000 pixler. Da går det greit å legge inn flere bilder samtidig.

Venting i Lillomarka?

I Lill-O-dilten har vi ligget litt etter Ola Dilt med å komme oss ut med elektronisk stempling og blogg under Turorientering.no. Et blogg-innlegg her på Ola Dilt-siden i fjor sparket liv i oss, og vi har fått lov av Ola Dilt å fortelle det til dere, ettersom det er mange som benytter seg av begge tilbudene. Ved å trykke på navnet ditt på øverste meny når du er inne i Ola Dilt, kan du velge å melde deg på flere tur-o-opplegg. Velkommen til dere alle!

Stikk gjerne innom åpningen vår fra Grorud Nærsenter i morgen. Detaljer finner dere på vår turblogg.

Ola Dilt - stedet der folk treffes

Vi var ute sist onsdag og tok poster fra Østmarksetra og trodde vi var mutters alene i skogen. Men så dukket det opp én annen dilter på samme post som oss. Og jammen var det en gammel bekjent som vi ikke hadde truffet på 29 år! Like spreke, men herrene var noe tynnere i håret. Nå gleder vi oss til å se hvem andre vi skal treffe igjen i Ola Dilt i løpet av sesongen.