Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ble fort mørkt i dag

Hei.
Skulle komme meg over 200 poeng i dag, men måtte gi meg med 198 da det ble så mørkt på post 59 at jeg ikke klarte å tyde kartet mot post 60. Det gikk ganske greit å følge den blåmerkede stien tilbake til Haukåsen, men langs snarveien fra veien til Sarabråten (via Hauktjern) klarte jeg ikke å følge løypa i mørket og måtte trekke rett ned til Hauktjern. Der møtte jeg noen med lykt som hadde klatret og fikk hyggelig følge ned til Sarabråten. Neste gang får jeg starte litt tidligere, for kl 19:30 er det definitivt mørkt. :-)

Flott formiddag ved Kroktjern

Undertegnede og Ingrid på 8 år hadde en flott tur til Kroktjern i formiddag. Etter en kort sykkeltur fra Trasop var vi klare for orientering sør for Lutvann (tusenmetersbakken).

Som første post fant vi den historiske demningen sør-øst for Lutvann. Det var spennende at en så liten demning faktisk kunne utgjøre en stor forskjell. Deretter gikk turen rundt Kroktjern til postene 11-14.

Tilbake mot Trasop ble det etter hvert veldig mange orienteringsløpere som var med på dagens arrangement fra Oppsal IL ved bommen. Ved Rundtjern var det en deltager som lurte på hvilket vann han var ved. Håper resten av turen hans gikk greit :-)