Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernpostene

Hei,
Det var spørsmål om det vår vått rundt fjernpostene... Jeg gikk en runde i dag lørdag 20. august. Rundt post 85 er det så masse vann at jeg nøyde meg med å skrive koden (og ikke klippe) Der hadde nok vannet gått over støvlene. Mens jeg syns det var helt greit rundt post 84 - Blåsynamyrene var ikke så ille. Det gikk også greit til Løkenseter og post 83, gikk gjennom skogen og traff på blåmerket sti en ca. 500 meter før Setra.. Fram til post 82 gikk det også greit, men jeg tok dårlige veivalg rett etter den posten, prøvde å gå sør for Gjeviksputten, der er det veldig vått. Prøvde også å korte ned distansen med å gå sti forbi Askevann og rødmerket løype og sti ned til veien ved Kjærmosetjerna. (der er det nok lurt å gå blåmerket sti i stedet for det var veldig vått). Så var det greie stier/veier derifra til Sandbakken. jeg valgte ikke å ta post 81. Den lange omveien fristet ikke. Veldig fin tur, men ble våt.
Mvh
Hans

runde på Haukåsen - kode på post 32

Hei,
jeg hadde en fin runde med kombinasjon av 2. og 3. periodes poster på Haukåsen. De var i år veldig lett å kombinere, og det gjorde jeg med unntak av at jeg syns det ble litt for drøy runde å ta post 65.

Det var flotte poster, men veldig varierende terreng. Noe som gjør det morsomt å orientere..

Jeg oppdaget underveis at jeg hadde glemt å notere koden på post 32, prøvde å skrive ned på husken men tydeligvis feil (tror både j og v var med i koden men) Noen som kan hjelpe til?

Mvh

Hans