Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Haukåsen og Bjørnåsen

Tur fra Østmarksetra via Kroktjern. 6 poster på Haukåsen og Bjørnåsen i dag. Fin tur i deilig vær! Passe temperatur var det også. Fantastisk utsikt fra Bjørnåsen mot Lørenskog. Kantarell og traktkantarell. :-)

(Første bilde kommer dobbelt hver gang, håper noen kan rette opp det problemet...)

Tur rundt Kroktjern

Jeg var tidlig ute i går for å slippe den verste varmen i stigningene oppover mot Kroktjern. Post 40 var grei, her står fortsatt kjentmannsposten fra forrige periode.

Postene 12, 13, 14, 11 og 15 ble tatt i tur og orden i det flotte været. Gikk ned til Donsbautaen, som er kjentmannspost nå.

Det var en deilig tur, traff også flere som var ute i samme ærend.

Deilig tur i marka. Kode post 29?

Flott i marka i dag, tok 6 poster på Slettfjell og Skullerudåsen. Traff flere diltere underveis, mange var ute i det fine været.
Varierende føreforhold, noen steder er det fortsatt endel snø, men det er mye bedre enn for 1 uke siden.

Kode på post 29 ble ikke godtatt, jeg har notert 68P. Prøvde også G8P uten hell. Kan noen hjelpe meg med den?

Fortsatt mye snø i marka

Tur til Slettfjell i dag. Veien fra Rustadsaga til Ødegården er bar, den har nok vært måkt i vinter. Først innom Bremsrud og kjentmannspost 45. Her er det fortsatt endel snø på veien, en slags skiføre...
Post 16, 17 og 20 ble tatt i dag, det var en utfordring. Halvmeter'n med snø, og enkelte steder temmelig vått. Likevel, noen steder får man smaken av vår. :-)
3 poster var nok på dette føret. En uke med godvær nå gjør nok underverker, så da prøver jeg igjen...