Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fjernposter fra Sandbakken

Valgte Sandbakken som utgangspunkt for fjernpostene 85, 84 og 83 i den rekke følgen. Dette er områder vi har gått mye i men ikke så mye de seinere årene. Derfor gledet vi oss til å gå i dag og vi ble ikke skuffa. God start i strålende vær på vei og gode stier inn til Sleppa. Videre langs flykningeruta inn til Blåsynmosen N. Her startet vi på mer myrlendte områder. Til tross for en del regn i det siste var myrene ikke så blaute som vi hadde fryktet. I utgangspunktet vurderte vi å gå oppe på Blåsyna, men valgte de åpne myrpartiene som var bra å ta seg fram i. Fin utsikt mot 84. Herfra tok vi rett øst til rødmerka hvor myrene syntes våtere. Prøvde en kutt videre til Løkenseter men møtte litt vanskelig terreng og bøyde rundt med hell. På Løkenseter møtte vi en annen dilter, første for i dag. Hadde lagt merke til andre tråkk noen steder. Fra Løkenseter fulgte vi rødmerkede løyper sør mot Skjelbreia med varierende grad av våte partier, men det gikk greit. Tok en rast ved Paradisputten. Siste etappe gikk på god sti tilbake til Sandbakken. Takk til Ola Dilt for en fin opplevelse.
Jorunn og Hans

Størrelse på bildene

Når jeg definerer bildestørrelsen, f.eks. i Adobe Photoshop, setter jeg den største dimensjonen til 1000 pixler. Da går det greit å legge inn flere bilder samtidig.

Postene 86-90

Postene på Ola Dilt-dagene er tatt inn og vil ikke bli satt ut igjen.
Både kartet og her på web ble det oppgitt 21-22 mai som datoer, men dessverre ble det en trykkfeil under selve postklippe-feltet i heftet.
For de som allikevel har gått bom-tur, oppgis kodene her:

86: WO8
87: 7JR
88: BSG
89: EFG
90: Y4B

Hilsen Ola Dilt

Til OlaDilt ang posterne 86 - 90

Jeg ser her til min store ærgelse - og irritation - at posterne 86 - 90 ikke står ude 29. og 30. mai, som der står i under "klippefelterne" i "klippebogen", men at de stod ude 21. og 22 mai.

23. mai ledte jeg efter disse poster i håb om, at I pga. trykfejlen i bogen ville lade dem stå ude til 30.mai, men det så ud til at de var taget ind.
Har I tænkt at sætte dem ud igen 29. 0g 30. mai? (Ikke at jeg tror det, men det er jo lov at spørge og håbe)

25.5.11. Store planer!!

I dag hadde vi store planner da vi la i vei. Vi bor på Hellerudtoppen, derfra fant vi ut at vi kunne greie ti poster på en dag. Det er bare andre året vi dilter, så ambisjonsnivået er kanskje for stort. Vi la iallefall i vei. post nr. 21 og 25 skulle være en fin begynnelse. Disse posene fant vi også greit. Verre ble det med 24. Etter litt leting var den også grei. Veien til Rundtjern kjenner vi. Da ble det mat og kaffe. Tia går fort på disse turene.Det er også morsomt å gå på stier som vi ikke har vært på før. Planen videre var post 4, 3, 2,1 og 5. Alle disse greide vi lett og begynte vel å bli litt overmodige. Det skal ikke mye slurv til før en bommer totalt. Post 23 ble et slit, men endelig var den også i boks. 24 ligger like ved der vi bor. Altså avsluttet vi med å ha greid ti poster. Vi er virkelig stolte over at vi nå har blitt flinkere til å lese kart. Ikke minst er vi blitt flinkere til å høre på hverandre. Det er ikke lurt å gå i hver sin retning, noe vi gjorde noen ganger i fjor. Dagen ble fin. Dette er noe vi anbefaler til andre som vil bli kjent i Østmarka. Oppsal idrettslag gjør virkelig en stor jobb til glede for mange.

Feil notert kode på post 25

Fin kveldstur opp fra Trasop ikveld på jakt etter post 23, 24 og 25. Vel hjemme så er notert kode på post 25 feil. Jeg har XH5, men det stemmer ikke. Noen som kan hjelpe?