Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ola Dilt-dagen 21. mai

For en 'gammel' o-løper var det artig å oppleve 15-stafetten, med Bjartbakken som samlingsplass og startarena. Vi var vel i området rundt 1 time før vi startet på turrunden på Lutvanns-kartet.

Vi traff flere kjente, både ved Bjartbakken og fleste postene i skogen. Folk kom fra alle retninger, og virkelig koste seg i det fine været. Det ble ialt 10 poster på oss, fra 1. periode og OD-dagspostene.

takk for kodene

Takk for kodene, jeg har nok vært litt for rask med å notere, blingset litt på tallene :-)
Det er morsom med Ola Dilt, og kjempefin avkobling!

Svar koder

Koden på post 86 er WO8 (husker ikke om det er O eller 0, men tror O) og koden på post 90 er Y4B. Håper du hadde en fin tur :-) Jeg hadde fått med meg ei venninne ut på 2.periodepostene på Skullerud. Etter en stund var ho helt propell. Så ho blir nok med flere ganger ja :-)

koder

Hei, kan noen gi meg de riktige kodene på post 86 og post 90, jeg får dem ikke godkjent. Hvorfor?
Har notert wo6 på post 86 og 4yb på post 90.
Ellers en fin tur uten regnvær i dag etter o-løpet.

Flott formiddag ved Kroktjern

Undertegnede og Ingrid på 8 år hadde en flott tur til Kroktjern i formiddag. Etter en kort sykkeltur fra Trasop var vi klare for orientering sør for Lutvann (tusenmetersbakken).

Som første post fant vi den historiske demningen sør-øst for Lutvann. Det var spennende at en så liten demning faktisk kunne utgjøre en stor forskjell. Deretter gikk turen rundt Kroktjern til postene 11-14.

Tilbake mot Trasop ble det etter hvert veldig mange orienteringsløpere som var med på dagens arrangement fra Oppsal IL ved bommen. Ved Rundtjern var det en deltager som lurte på hvilket vann han var ved. Håper resten av turen hans gikk greit :-)

10 poster tatt i dag

Ola-Dilt dagene ga meg en god anledning til en langtur idag og jeg fikk med meg postene på Lutvann periode 2 og alle ekstrapostene som kun er ute denne helgen. Alle postene var greie å finne.

Det var veldig mange diltere og andre ute i skogen idag. Traff hyggelige mennesker omtrent på hver eneste post samt på strekkene mellom.

Traff også på endel som hadde dårligere tid enn det vi diltere er vant til. Så at de hadde startnummer så de var nok deltagere i 15stafetten. Så flere av postene deres forskjellige steder i marka.

Det er ekstra moro å være ute i skogen når det er så mange ute. Fikk med meg at det var med nesten 1000 deltakere i konkurransene idag.

Fikk også med meg målområdet ved Bjartbakken, stedet hvor Espen Bredesen ble så god i hopp. Dessverre kom jeg så sent at konkurransen var nesten over så jeg fikk ikke med meg det yrende folkelivet som var der tidligere på dagen. Faktisk kom jeg dit samtidig med aller siste deltaker. Han spurtet selvsagt fra meg. :)

Det er fint å se at Oppsal Orientering får såpass bra respons på det årlige fine tiltaket med Ola Dilt-dagene samt Knut Valstads minneløp.