Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Attn: Roar Strand. Fjernposter

Vi traff hverandre for noen uker side i skogen ved Puttåsen og avtalte at vi kunne ta fjernposter sammen i juni. Jeg fikk navnet ditt, men det er flere med navn Roar Strand i Oslo så det er kanskje bedre å komme i kontakt her enn å sende melding til alle.

Send meg sms på telefon: 916 28 921 så kan vi kommunisere videre der. :)

Hopparena til verdighet igjen

Sletta til tidligere Bjartbakken var i dag full av o-løpere i alle aldre, idet Oppsal arrangerte 15-stafetten. Mange diltere kom innom på sin postjakt under "Ola Dilt-dagene".

Og i morgen fortsetter arrangementene!

Hilsen Ola Dilt

17. maitur til Spinneren

Det ble 17. maitur iår også, denne gangen ble det rundtur til historisk post 39 på Spinneren. Vi gikk opp fra Sandbakken p-plass via Askevann, på en litt gjørmete sti, før vi fulgte en mindre sti inn i skogen. Fra høyspentmasten og nordover, så var det åpent og fint skogs- og myrlandskap.

Alltid artig å komme frem til den rare bautaen, som jeg har besøkt flere ganger før. Når var den historisk post forrige gang? Deretter gikk turen ned til skiløypen, og så til en deilig 17. mailunsj med iskake på Sandbakken - iskaken anbefales.

Men nå venter 10-15 poster på Lutvannskartet, blir artig med Ola Dilt-dagene i helgen!

Velkommen til Ola Dilt-dagene 21-22 mai

Ekstra-postene 86-90 ble satt ut torsdag kveld og som det leses her i bloggen, har allerede de første "tyvstartet" og det er jo lov!
I helgen vil også Oppsal o-gruppe arrangere Knut Valstads minneløp og 15-stafetten med "amfiet" ved Bjartbakken som samlingsplass. Kom innom salgsboden og ta en rast med drikke og hjembakte kaker og se løperne i aksjon. Det vil nok også bli trangt ved Østmarksetra P-plass, så la bilen stå hjemme for de som kan.
Ekstra-postene blir tatt ned ila mandagen.

Hilsen Ola Dilt

Ola Dilt-dagene

Kjempefint at Ola-Dilt-dag-postene blir satt ut litt på forhånd. Ikke alle har anledning til å ta de i helga.

2. periode Lutvann og ekstraposter

Etter et annet trimarrangement torsdag kveld ble det tid til noen Ola Dilt-poster før det ble for mørkt i skogen. Sammen med en annen Ola Dilter tenkte vi å begynne med post 23 men fant ut at ekstrapost 87 til Ola Dilt-dagene bare lå vel 200 meter unna. Vi ville derfor først sjekke om den var satt ut og det var den! Denne og de andre ekstrapostene må ha blitt lagt ut nylig da innlegget til Knut Jostein Berglyd viser at de ikke var tilgjengelige tidligere på dagen.

På vår tur fikk vi besøkt postene 22, 23 og 87-90. Den siste ekstraposten og de øvrige 2. periode-postene på Lutvannkartet får vente til helgen.

Folk i Østmarka - Haukåsen og Lutvann

Hei, Anita. Det var veldig hyggelig å treffe en slik erfaren Dilter som deg igjen - og til og med to ganger idag. Normalt er det ikke det at en treffer folk i skogen som gjør at turene blir litt lengre enn planlagt, så i dag var et unntak.

Det var jo ganske folksomt på vestsida av Lutvann i dag, inkludert mange lykkelig barnehagebarn som var på tur i skogen. En av dem lurte fælt på hva jeg skulle gjøre når jeg hadde tatt alle postene? Og på mitt svar om at da har vi jo alltids Stifinner'n og Nordmarka, var ikke helt tilfredstillende for han, og han ga seg ikke helt før jeg sa at det lurer kona også på!

Haukåsen i går står i sterk kontrast til litt folksomme Lutvann i dag. Utenom syklistene som trener for sesongen på veien opp til soppen på Haukåsen, var det ikke en sjel i skogen, bortsett fra rådyret som stod og observerte meg noen sekunder før det stakk. Vakkert!

Kanskje ikke like vakker for alle, men huggorm er det mye av selvom en ekspert uttalte at det ikke er mer enn vanlig i år. Ikke like lette å få tatt bilde av hvis en ikke er parat med kameraet.

Ja, for de som måtte lure så var ikke helgens Ola Dilt poster lagt ut idag. Tre felles sjekk fra noen som skal bort i helgen bekrefter det. Vi håper de blir hengende til over mandagen ihvertfall, slik at det skal bli mulig å klippe dem. Vi vet jo hvor de er..:-)