Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Lutvann 2. runde - postene står fortsatt ute :-)

Etter en lengre pause der vi har vært på turer både utenfor Oslo og i andre deler av Oslomarka, så er det på tide å jakte etter Ola Diltposter igjen.

Nå er det høst i skogen, mange blader har alt falt av, enkelte myrer er flomstore og fargene har blitt mer gulbrune. Vi hadde en fin rundtur fra Trasop idag, og var glade for å fortsatt finne og klippe 2. periodepostene. Når vi også fant både traktkantarell og piggsopp iløpet av turen, så ble det en riktig så fin kveldstur igår. Nå har vi fått OD 'blod på tann', flere kveldsrunder kaller ;-)

Post 30 og 35

Der slurvet du bare litttegrann. Har gjort det selv, og det er så irriterende! Men hjelpen er nær. Kode for post 31 er CMW og for post 35 YR9.

Takk til Anita for hjelp med koden til Ellingsrud Mølle :-)

Ellingsrud mølle/post 38

Hei kjære diltere

Var innom Ellingsrud mølle idag for å få tatt posten før den blir fjernet. Klippet pent i boka, men da jeg kom hjem og skulle registrere koden på "brettet" mitt, så jeg at jeg hadde glemt å notere den.

Kan noen være så snille å gi meg den?

Hilsen Mette-Marit Onstad

Skautraver søker Ola Dilt koder.

Har tatt alle postene i Skautraver'n og har lyst å registrere de postene som passer hos Ola Dilt også - men noterte ikke Ola Dilts koder : er det noen som kan hjelpe meg?

Ola Dilt: 30 og ,47,48,49,50 og 77,78,80 - og fjernpostene hos oss:
G09,G10,G11,G12,G13,G14,G15,G16 og G49,G50,G51,,G53,G54,G55,

PS. har funnet noen ved å lese igjennom div. blogger her på siden; supert opplegg.