Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Turkart over Østmarka- årets fjernposter

Kartet (kr. 130-) kan kjøpes hos Valstad, Ulsrudveien 25, som er de ansvarlige utgivere av kartet.

Siste nytt fra postutsetter, er at Fjernpostene er på plass!!
Disse postene kan i år taes som en tur gjennom Østmarka eller som separate turer både nord- og sørfra.

Forøvrig er også "Lutvann" 2.periode også satt ut nå.

Hilsen Ola Dilt

Turkart over Østmarka

Bokhandelen på Furuset er utsolgt og får ikke inn igjen kartet over Østmarka nå..... Prøver videre i morgen :-) Dette er jo så morro :-)

Turkart 1:25000

Jeg mener jeg kjøpte dette kartet på Sandbakken i år. Så vidt jeg har skjønt så er dette en oppgradering av det gamle kartet.

Fjernpostene

Hei :-)
Noen som vet om fjernpostene er satt ut og hvor man får kjøpt "turkart over Østmarka"?

17. mai på Spinnern kartet

Det ble en flott 17.mai tur på Spinnern kartet. Gikk ut fra Grønmo og tok de 5 postene rundt Langvann fra 45 til 41. Virkelig flott tur med fine utsyn og massevis av blomster over alt. Til slutt gikk vi opp til post 39 på Spinnern. Skimta litt is i bunn av bakken. Måtte raste her og det var flere omkring. For å få en annen vei tilbake, gikk vi i terrenget vestover mot Svartkulp som vi rundet i sør og på sti til Sølvdobla. Alt i alt en flott og utfordrende tur til tider. Takk for turen.

Gratulerer med 17. mai idag - hurrraaa !

Hipp, hipp, hurraaaa - og gratulerer med 17. mai!

Søndag var det før-17. mailunsj i Østmarka med Friluftsklubben i Oslo, en årlig tradisjon et sted i Østmarka. På turen tok vi turen innom post 40, før vi fortsatte opp til Utsikten over Lutvann, og Solberglivann, der lunsjen ble inntatt. Den gikk fra overskyet vær, til regn og så haglebyger.

Idag har vi planlagt 17. maitur til åpne Sandbakken og historisk post 39 på Spinnern ;-)

Kode fra post 1 på kart "Lutvann"

Jeg trodde jeg skulle huske denne koden til neste post, og skrev da ned det jeg TRODDE var riktig. Nå er imidlertid den feil. Kan noen hjelpe med riktig kode? Dette var den første posten. Resten har jeg notert korrekt.

Poster 2.periode

Foreløpig er postene på Spinnern og Haukåsen satt ut, det samme er de "historiske postene".

God tur og god 17.mai !

Hilsen Ola Dilt

Sol-, regn-, hagl-, regn-, solskinns -tur i dag...

ENDA EN deilig dag i østmarka. I dag fra Lindeberg til Oppsal, selv om været var veldig variabelt. Startet i litt sol, regnet kom ved Lauvtjern, haglbygene kom på Haukåsen,(hvor flere søkte ly under kula), og sola kom tilbake i Lutdalen..

Takk for hyggelig følge på deler av veien fra Haukåsen og ned til Lutdalen.