Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 38 Ellingsrud Mølle

Dette er en flott sykkelpost- ta turen ut i Østmarka nå som vårværet er på sitt beste. Posten er på østre side av elven; følg opplysnings-skiltene over brua.

Hilsen Ola Dilt

Post 36 Passerud

Ruinen etter Passerud ligger anonymt til like sør for Skullerudstua. Trappa er ennå godt synlig og det er lenge siden noen har banket på.
Posten ble satt ut i kveld.

Hilsen Ola Dilt

Bautaen på Spinnern: Post 39

En av de flotte kuriositetene i Østmarka, er bautaen på Spinnern- i år historisk post.
Posten er på plass; her har du luft under vingene og det passer med en rast. Fra nord måtte postutsetteren i dag forsere en "is-bre"; som ennå ikke var tint etter vinterens kulde.

Hilsen Ola Dilt

Markas minste dam: Post 40

Post 40 ble satt ut i dag, etterfulgt av postene 1-5 på Lutvanns-kartet.
Ved blåstien vest for post 5 årets siste juletre, hvem som nå har pyntet det...
2 mini-snøflekker observert og is ved Korketrekker'n; ellers er det grønne bjerker og ca 3 uker "foran" i fjor.

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Deilig morgentur rundt Kroktjern

Fantastisk morgen, nydelig vær og klar, frisk luft. Startet med postene rundt Kroktjern. Skremte opp en elgkvige øst for post 14. Hvem som egentlig ble mest skremt skal være usagt. Fortsatte med gjestepostene G09-G16.
Mye fugleliv, med bla blåmeis, kjøttmeis, dompap, rødvingetrost, måltrost, svarttrost, bokfink og løvsanger. Jeg hørte også flere spillende orrhaner nær Kroktjern.

Venting i Lillomarka?

I Lill-O-dilten har vi ligget litt etter Ola Dilt med å komme oss ut med elektronisk stempling og blogg under Turorientering.no. Et blogg-innlegg her på Ola Dilt-siden i fjor sparket liv i oss, og vi har fått lov av Ola Dilt å fortelle det til dere, ettersom det er mange som benytter seg av begge tilbudene. Ved å trykke på navnet ditt på øverste meny når du er inne i Ola Dilt, kan du velge å melde deg på flere tur-o-opplegg. Velkommen til dere alle!

Stikk gjerne innom åpningen vår fra Grorud Nærsenter i morgen. Detaljer finner dere på vår turblogg.

Mens vi venter ....

Det var en fantastisk påske for "diltere" i år. Mange flotte naturopplevelser og herlige fotturer i Østmarkterrenget. Poststemplingen gikk unna i høyt tempo, og plutselig var første periode unnagjort!

Nå står en litt stusselig weekend for døren. Uten poster blir det ikke helt det samme. Tre uker til neste pulje ...?

Minidilten post 2

Det henger to poster på stedet. Den ene står det "minidilten post 1" på, og inneholder ingen koder til registrering på nett. Den andre står 4 meter unna ca og det står "minidilten post 2", samt kode. Kanskje en ide og ta ned den som er feilplassert.

Helsepost

Deilig å være i gang igjen! Har hatt muskellåsninger i nakke/skuldre, og det finnes ingen bedre medisin enn å ta poster. Merkbar bedring for hver tur. Har gått Ola Dilt i mange år, og sender ofte takknemlige tanker til arrangørene som gir meg så mye glede:-)