Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

2. dag påske

Nok en herlig dag i skogen på jakt etter poster. Nå er det bare å vente på neste postutsetting

Minidilten på nett- en presisering

Minidilten er primært for brukere <15 år, selv om alle selvfølgelig kan ta postene.

Ved opprettelse av bruker, legges fødselsår inn; denne er linket opp mot Minidilt-postene og "klippekortet" for Minidilt vil da IKKE synes, dersom brukeren er eldre enn 15 år.

Det er derfor viktig at barna logger seg inn selv med eget brukernavn og passord ( da med hjelp fra evt voksen).

Hilsen Ola Dilt

Kode til post 29

Deilig at våren og Ola Dilt er her igjen. Har besøkt mange poster i det deilige påskeværet, men har notert feil kode på post 29 (6gp). Er det noen som har riktig kode til denne posten?

herlig tur

Vi diltet på kryss og tevers i herlig vår sol. Postene 16, 18, 19, 27 og 30 ble valgt ut i dag. Aldeles nydelig i marka og det syntes også huggormen vi traff på ved Ødegårdmossen.

Fantastisk vårdag i Østmarka

Bjerka spretter med grønt løv; det er hvitveis, blåveis og hestehov om hverandre- snøen er borte og det er bare å komme seg ut- i dag fin runde på Puttåsen og de første postene der.

Skrevet av Ola Dilt

Kode til post 14?

Var en fin tur rundt Kroktjern i dag og besøkte postene 11-15, samt at vi tok postene 3-5 på vei hjem igjen til Hellerudtoppen. Dessverre må jeg ha glemt å ta bilde av post 14, så fint om noen kan hjelpe meg her! Herlig dag i marka forøvrig. Sommervær!

Takk til Anita

Det var nyttig informasjon! Jeg er absolutt over 15 år, men det var så fint å bruke MD-postene til å "friske opp" sammenhengen mellom kart og terreng. Jeg hadde to av tre rette når det gjalt kodene på de to prøvepostene som ikke stemte. Men nå går nok alt så meget bedre. Takk igjen!