Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Koder til P-E og P-F

Hadde en deilig tur i dag hvor jeg ganske greit fant de fire siste prøvepostene. Jeg vet ikke om det var alle de nydelige blomstene eller den vakre fuglesangen som gjorde meg litt susete, men de kodene jeg har notert til P-E og P-F godtas ikke. Kan jeg få litt hjelp med rette koder?

Problemer med Minidilt

Jeg leste et sted at man kan klippe Minidiltpostene på nettet. Hvor finner jeg dem? De er ikke på klippekortet mitt, og nå er jeg litt oppgitt over at jeg ikke finner ut av det. Kan noen hjelpe?

Påskeposter på Skullerudkartet

Igår skjærtorsdag fikk vi en fin Ola Dilt-runde fra Rustadsaga og bort til Trolldalen. Det er så og si helt bart her nå, lå bare igjen litt snø/is nord i Trolldalen, og dalen mellom post 27 og 28.

Vi startet med en koselig lunsj på Rustadsaga, og var overrasket over både hvor snøfritt og tørt det var her nå, så skogbrannfaren er nok tilstede. Artig å gå inn i Trolldalen også, stort sett tar jeg den på ski, og det er ikke sååå lange siden vi gikk gjennom den på en fullmånetur.

koder

Hei! kan noen hjelpe meg med kodene på prøveposter A - D, de var de første jeg tok og klipte mandag 11. april men skrev dessverre ikke ned kodene. Så får jeg lagt dem inn på data også...
Hadde forøvreg en flott dag i skogen i dag på skullerud-åsen - kartet. Post 26 - 30 ble klippet og notert. God påske til alle diltere!

Nesten helt bart på Lutvannskartet også

Jeg tok post 1-5 og minidiltpostene 6-10 idag i overskyet vær. Jeg så kun noen snøflekker her og der og kunne ta alle postene uten å komme borti snø eller veldig våte områder.

Det eneste man skal passe på er at myrene er fremdeles ganske våte og noen har litt snø så man bør velge en kurs til postene som unngår myrene. Bekkene kan man som regel hoppe over.

En fin tur og det er godt å være skikkelig i gang igjen. Merker at O-teknikken begynner å sitte etterhvert slik at jeg går oftere rett på postene. Var litt rusten på de første postene tidligere i år.