Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Første sommerdag!

I dag er det 14. april, første sommerdag ifølge primstaven. Nydelig vær, endel hardnakket snø, og tradisjonen tro begynte vi sesongen med prøvepostene. Vi tok postene A - D, litt våte og kalde føtter på¨slutten, men en herlig start på turorienteringen! Er du usikker på om det er bart i marka, så er det ikke det, ikke helt. Men absolutt fremkommelig, du slipper å vasse til knes.

Magel og Kalle

Kode Minidilt post 2

Hei Simen!

Koden til minidilt post 2 er MCM.
Du og mamma har nok funnet minidiltpost 1 fra i fjor (?) dere også - akkurat som jeg og mamma gjorde i forrige uke.
Mamma måtte sanke en stor haug med kvister og greiner og legge ut i den oversvømte myra, for å komme ut til treet der posten hang.
Da vi skulle klippe, oppdaget vi at det manglet kode, og i tillegg var det feil post (nr. 1 fra i fjor?)
Riktig post hang på et tre ca. 15 m lenger nord, men i en slik vinkel at vi akkurat ikke så den da vi kom fra post 3 (vi trodde jo vi hadde funnet den riktige, og var mest opptatt av hvordan vi skulle komme oss ut til posten og få klippet uten å bli gjennombløte...)
Koden til minidilt post 5 er QEZ. Mamma har også sendt sms til mamma'n din.

Hilsen Vibeke :-)

Det er ikke kode på Minidilt post 2

Simen og mamma tok minidilt post 1-5 i dag, men post 2 mangler kode. Og vi glemte og skrive opp kode for post 5. Kan du hjelpe Vibeke? Send sms 41020278. Takk! Ellers en flott tur med masse hestehov! En fornøyd gutt!

Ungdomspostene

Hei. Vi hadde en liten tur til ungdomspostene (nr 5 tom nr 10) på søndagen. På mange av postene var kodene som var limt på fjernet. Vi fant noen lapper på bakken som vi forsøkte å feste på postene, men hvis det blir litt vind, så blåser de nok bort.

Vår i skogen

Det er godt å være i gang med turorientering igjen. Har hatt en flott tur til postene på Puttåsen-kartet i dag. Om det ikke har vært like mye snøsørpe som på bildet i forrige innlegg, har det til dels vært vassing dyp snø(med bekk under). Men vi hadde også skikkelig vårstemning med masse blåveis like ved post F.

Ola Dilt - stedet der folk treffes

Vi var ute sist onsdag og tok poster fra Østmarksetra og trodde vi var mutters alene i skogen. Men så dukket det opp én annen dilter på samme post som oss. Og jammen var det en gammel bekjent som vi ikke hadde truffet på 29 år! Like spreke, men herrene var noe tynnere i håret. Nå gleder vi oss til å se hvem andre vi skal treffe igjen i Ola Dilt i løpet av sesongen.

Fortsatt mye snø i marka

Tur til Slettfjell i dag. Veien fra Rustadsaga til Ødegården er bar, den har nok vært måkt i vinter. Først innom Bremsrud og kjentmannspost 45. Her er det fortsatt endel snø på veien, en slags skiføre...
Post 16, 17 og 20 ble tatt i dag, det var en utfordring. Halvmeter'n med snø, og enkelte steder temmelig vått. Likevel, noen steder får man smaken av vår. :-)
3 poster var nok på dette føret. En uke med godvær nå gjør nok underverker, så da prøver jeg igjen...

Hei igjen, Maria Annette!

Det var så hyggelig å treffe deg og pappa i dag.
Tenk at jeg fikk møte en ordentlig kjendis / skuespiller!!

Mamma tok også et fint bilde av oss.
Håper vi treffes snart igjen på Ola Dilt-tur, for det var så gøy å leke med deg.
Takk for Kvikk Lunsjen!

Hilsen fra en "Superdilter" til en "Superkjendis" :-D