Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kode post 72

Prøv N8H, den burde virke. Det var vel deg jeg traff på post 71 i dag, tenker jeg. Fant kantarell på vei tilbake og ble forsinket av disse.

Kode til post 72?

Fin Tur til spinnern i dag (post 71-75). Har klippet, men glemte å nortere kode på post 72. Håper noen kan hjelpe

Fjernpostene

Hei,
Det var spørsmål om det vår vått rundt fjernpostene... Jeg gikk en runde i dag lørdag 20. august. Rundt post 85 er det så masse vann at jeg nøyde meg med å skrive koden (og ikke klippe) Der hadde nok vannet gått over støvlene. Mens jeg syns det var helt greit rundt post 84 - Blåsynamyrene var ikke så ille. Det gikk også greit til Løkenseter og post 83, gikk gjennom skogen og traff på blåmerket sti en ca. 500 meter før Setra.. Fram til post 82 gikk det også greit, men jeg tok dårlige veivalg rett etter den posten, prøvde å gå sør for Gjeviksputten, der er det veldig vått. Prøvde også å korte ned distansen med å gå sti forbi Askevann og rødmerket løype og sti ned til veien ved Kjærmosetjerna. (der er det nok lurt å gå blåmerket sti i stedet for det var veldig vått). Så var det greie stier/veier derifra til Sandbakken. jeg valgte ikke å ta post 81. Den lange omveien fristet ikke. Veldig fin tur, men ble våt.
Mvh
Hans

Vått i skogen

Har noen tatt fjernpostene i det siste? Jeg er
redd det kanskje er for vått i myrene i øyeblikket. I alle fall var det utrolig vått rundt Puttåsen i dag. Og nå mangler jeg bare fjernpostene! Kari Wold

Kodemerking

De fleste (tror jeg) postene har maskinskrevet kodemerking, det er bra. Men så er det noen som har håndskrevet merking, og da blir det sjelden like entydig. Som eksempel kan jeg nevne post 63, der jeg leste koden til å være X3U, hvilket viste seg å være feil. Heldigvis hadde jeg tatt bilde av merkigen, slik at denne kunne studeres i etterhånd. Det viste seg da at koden skulle være XJU. Men det var etter mitt skjønn ikke den mest nærliggende tolkingen.
Dette ikke ment som noen kritikk, men som et ønske/råd om man går over til kun å benytte maskinsrkrevne koder.

Post 54

Koden er IBU (Inger Bernhard Ulrik)

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt

Høstpostene på plass

Med mye sopp i skogen, kan jo det være et supplement til postplukkingen- i dag fin tur på Lutvannskartet.
Noe duskregn, men fin temperatur.

God tur!

Hilsen Ola Dilt

Skrevet av Ola Dilt