Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

KODE POST 58

Hadde en fin lang tur innom 8 poster i dag. 7 koder godkjent, men mitt notat sva på post 58 er tydeligvis galt. Kan noen hjelpe?

Skattejakt

Hei Simen og Anette!

Takk for informasjonen om skattejaktboka!
Mamma leste blogginnlegget i går kveld, så søndagsturen vår i dag gikk selvsagt til Sandbakken for å kjøpe denne spennende boka :-)
Det viste seg at de var utsolgt, men vi fikk heldigvis lov til å kjøpe demoutgaven som lå der... (De skal bestille flere bøker).
Siden alle årets Ola Dilt-poster er unnagjort, så passet det bra med denne boka. Nå er det ut å lete etter spennende "skatter" framover!

Skattejakt i Oslomarka

Hei til Vibeke & alle andre små barn (ca 2-7år). Vi kjøpte boka "Skattejakt i Oslomarka". Det er lagt ut 20 poster = skattekister på flotte steder i Oslo-marka. I Østmarka er det bla. ved Askvann, ved Kjerringhøgda branntårn (Bysetermåsen)Bysetermåsan. Simen på 5 var helt i 100... hele veien fra parkeringen til Askvann. Jeg lukter gull... jeg lukter gull. Når skatten finnes legger vi en skatt oppi kisten, og kan ta en med seg. Boka med beskrivelse av alle turene selges på Sandbakken! Simen har allerede bestemt at vi skal på ny tur i morgen! Fantastisk. Se også: www.skattekiste.no

runde på Haukåsen - kode på post 32

Hei,
jeg hadde en fin runde med kombinasjon av 2. og 3. periodes poster på Haukåsen. De var i år veldig lett å kombinere, og det gjorde jeg med unntak av at jeg syns det ble litt for drøy runde å ta post 65.

Det var flotte poster, men veldig varierende terreng. Noe som gjør det morsomt å orientere..

Jeg oppdaget underveis at jeg hadde glemt å notere koden på post 32, prøvde å skrive ned på husken men tydeligvis feil (tror både j og v var med i koden men) Noen som kan hjelpe til?

Mvh

Hans

Kode post 62

Bjørn, jeg tror kanskje du har prøvd å tyde overstrykningen av en tidligere brukt kode.

Se vedlagte bilde.