Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin tur på Slettfjell postene

En fin runde på Slettfjell kartet. Den eneste posten vi brukte litt tid på var 67. Ellers var det greit. Den ene av oss mistet boka mellom 66 og 67, men etter en liten retur til 66 og tilbake i myra før 67 var den der igjen. Takk for en fin tur i dette fine terrenget og med utfordringer på løypevalg.

Post 24 ?

Hei alle, var på post 24 i dag, men tror jeg skrev ned feil kode? Z49 skrev jeg ned, men går ikke inn, noen som evt har den rette?

Post 56 Siggerud - feil kode

Vi hadde en fin runde i kveldssolen på Siggerud idag. Tok postene fra 49 til 56. Mye lettgått og fint terreng med bart fjell og fin furuskog. Men koden for post 56 får jeg ikke godkjent. Har notert zdg, men det fungerer ikke. Kan noen hjelpe?

Tok post 41 og bautaen på Spinneren idag.

Denne gangen gikk det fint. Angrep post 41 fra stien langs østsiden av Langvann. Den korte stien som går frem til badeplassen? Der den går over en høyde/kolle nær vannkanten, peilet jeg neste kolle mot øst, og ganske riktig ved en skrent der lå posten. Gjett om jeg ble glad. Og så mye som jeg hadde slitt med å finne den posten første gangen. Da gikk jeg, krabbet jeg, fra Smørhullet og rett opp stupet mot nordvest til jeg kom til den høyeste toppen der det lå en "koie" som bar tydelige tegn på at den hadde vært i bruk ganske nylig. Hva i all verden skulle du der opp å gjøre, sa Gunn, og hun hadde rett som vanlig.

Tok bautaen på Spinneren i samme slengen. På tilbake tur holdt jeg på å tråkke på en huggorm. Den lå helt stille midt i stien. Først trodde jeg den var død, så jeg tok meg god tid til å fotografere, legge apparatet tilbake i sekken, og plukke opp en pinne for å vippe den vekk, men da jeg så opp, var den ikke der ikke lenger. Så den var ikke død allikevel. Den bare lå og solte seg.

Puttåsenrunde med mygg, knott og mer mygg!

Ikveld ble de siste 1. periodepostene tatt på en runde fra Lindeberg på Puttåsenkartet. Vi ble sirklet inn, forfulgt, beflydd og besugd av en hel hærskare med mygg. Så nå må jeg huske til neste år å ta Puttåsenpostene tidligere i peridoen, før myggen blir helt rabiat.

Gikk runden mot solen, med en Drytech middagspose som ble fortært til middag ved Lutvann. Fin, varm og klarvær i kveld, bare myggen var slitsom. Dermed er 1. periode over, og sølvposten sikret ;-)

Puttåsen og post 59

Startet fra parkeringsplassen på Ellingsrud. Fin runde. Får ikke godkjent koden EMS på post 59? Ned igen fra siste post 60 på en gammel hestevei ned til Nuggerud. Veien er ikke avmeket på kartet.