Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 11

Flott formiddag ved Kroktjern

Undertegnede og Ingrid på 8 år hadde en flott tur til Kroktjern i formiddag. Etter en kort sykkeltur fra Trasop var vi klare for orientering sør for Lutvann (tusenmetersbakken).

Som første post fant vi den historiske demningen sør-øst for Lutvann. Det var spennende at en så liten demning faktisk kunne utgjøre en stor forskjell. Deretter gikk turen rundt Kroktjern til postene 11-14.

Tilbake mot Trasop ble det etter hvert veldig mange orienteringsløpere som var med på dagens arrangement fra Oppsal IL ved bommen. Ved Rundtjern var det en deltager som lurte på hvilket vann han var ved. Håper resten av turen hans gikk greit :-)

Tur rundt Kroktjern

Jeg var tidlig ute i går for å slippe den verste varmen i stigningene oppover mot Kroktjern. Post 40 var grei, her står fortsatt kjentmannsposten fra forrige periode.

Postene 12, 13, 14, 11 og 15 ble tatt i tur og orden i det flotte været. Gikk ned til Donsbautaen, som er kjentmannspost nå.

Det var en deilig tur, traff også flere som var ute i samme ærend.

Kveldstur opp Lutdalen og rundt Kroktjern

På en flott lørdagskveld ble 1. periodepostene på Haukåsenkartet besøkt. Vi gikk fra Ulsrudvann og inn via Lutdalen, der vi først stoppet ved post 40 Markas minste dam der to postoppslag står nå. Derfra gikk turen opp mot Kroktjern som vi rundet, mens vi tittet gjennom Kroktjerntunnellen. Post 15 ble siste posten idag, før vi dro ned mot Lutdalen igjen.

Deilig morgentur rundt Kroktjern

Fantastisk morgen, nydelig vær og klar, frisk luft. Startet med postene rundt Kroktjern. Skremte opp en elgkvige øst for post 14. Hvem som egentlig ble mest skremt skal være usagt. Fortsatte med gjestepostene G09-G16.
Mye fugleliv, med bla blåmeis, kjøttmeis, dompap, rødvingetrost, måltrost, svarttrost, bokfink og løvsanger. Jeg hørte også flere spillende orrhaner nær Kroktjern.

Kode til post 14?

Var en fin tur rundt Kroktjern i dag og besøkte postene 11-15, samt at vi tok postene 3-5 på vei hjem igjen til Hellerudtoppen. Dessverre må jeg ha glemt å ta bilde av post 14, så fint om noen kan hjelpe meg her! Herlig dag i marka forøvrig. Sommervær!