Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 30

Skautraver søker Ola Dilt koder.

Har tatt alle postene i Skautraver'n og har lyst å registrere de postene som passer hos Ola Dilt også - men noterte ikke Ola Dilts koder : er det noen som kan hjelpe meg?

Ola Dilt: 30 og ,47,48,49,50 og 77,78,80 - og fjernpostene hos oss:
G09,G10,G11,G12,G13,G14,G15,G16 og G49,G50,G51,,G53,G54,G55,

PS. har funnet noen ved å lese igjennom div. blogger her på siden; supert opplegg.

Påskeposter på Skullerudkartet

Igår skjærtorsdag fikk vi en fin Ola Dilt-runde fra Rustadsaga og bort til Trolldalen. Det er så og si helt bart her nå, lå bare igjen litt snø/is nord i Trolldalen, og dalen mellom post 27 og 28.

Vi startet med en koselig lunsj på Rustadsaga, og var overrasket over både hvor snøfritt og tørt det var her nå, så skogbrannfaren er nok tilstede. Artig å gå inn i Trolldalen også, stort sett tar jeg den på ski, og det er ikke sååå lange siden vi gikk gjennom den på en fullmånetur.

Da var post 26-30 på Skullerudkartet tatt

Tok post 26-30 idag i fint vær. Det er nesten ikke snø i marka i dette området. På grusveien fra Fjeldstad og østover til Katisa var det litt snø, men helt greit å gå på. På den rødmerkede stien langs myra til post 30 var det et par cm med isete snø. Den var også lett å gå på. Det eneste man måtte passe på var hvor man krysset bekken til posten. Post 27 var snøfri, men det var noe snø og vann på den rødmerkede stien like ved, men ikke verre en at man kunne hoppe over de våteste områdene. Post 26, 28 og 29 kan tas uten å komme borti snø.

Endelig godt å komme i gang å ta de regulære Ola-Dilt postene. Regner med flere turer i det fine været i Påsken.

Deilig tur i marka. Kode post 29?

Flott i marka i dag, tok 6 poster på Slettfjell og Skullerudåsen. Traff flere diltere underveis, mange var ute i det fine været.
Varierende føreforhold, noen steder er det fortsatt endel snø, men det er mye bedre enn for 1 uke siden.

Kode på post 29 ble ikke godtatt, jeg har notert 68P. Prøvde også G8P uten hell. Kan noen hjelpe meg med den?