Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 35

Haukåsen og Bjørnåsen

Tur fra Østmarksetra via Kroktjern. 6 poster på Haukåsen og Bjørnåsen i dag. Fin tur i deilig vær! Passe temperatur var det også. Fantastisk utsikt fra Bjørnåsen mot Lørenskog. Kantarell og traktkantarell. :-)

(Første bilde kommer dobbelt hver gang, håper noen kan rette opp det problemet...)

runde på Haukåsen - kode på post 32

Hei,
jeg hadde en fin runde med kombinasjon av 2. og 3. periodes poster på Haukåsen. De var i år veldig lett å kombinere, og det gjorde jeg med unntak av at jeg syns det ble litt for drøy runde å ta post 65.

Det var flotte poster, men veldig varierende terreng. Noe som gjør det morsomt å orientere..

Jeg oppdaget underveis at jeg hadde glemt å notere koden på post 32, prøvde å skrive ned på husken men tydeligvis feil (tror både j og v var med i koden men) Noen som kan hjelpe til?

Mvh

Hans

Haukåsen

Jeg og mamma syklet fra p-plassen ved Ellingsrud og inn til Mariholtet. (Dvs. mamma syklet, mens jeg satt i sykkelhenger'n...) Der ble det is og skillingsbolle før vi tok fatt på den laaaange bakken opp mot radarkula på Haukåsen.
Rett ved post 62 tråkka jeg på en huggorm!! Vet ikke helt hvem som ble mest forskrekka av meg, mamma eller huggormen. Det gikk heldigvis bra, for jeg ble ikke bitt, og ormen fikk det travelt med å komme seg vekk.
Sender en liten hilsen til en hyggelig dilter vi traff to ganger på turen vår i dag. Vi hadde en hyggelig prat ved post 62, og traff hverandre igjen da vi var på vei tilbake til sykkelen fra post 65. Håper du sikret kveldsmaten, og fikk fisket opp ørretene du ønsket deg i Kroktjern ;-)

Flott tur på Haukåsen

Jeg var ekstra tidlig ute i dag og bestemte meg for å utnytte dagen til å ta alle forsommer- og sommer-postene på Haukåsen. For å gjøre orienteringen enklest, bestemte jeg meg for å gå raskest mulig opp til toppen - forbi Kroktjern - og så ta postene litt sikk-sakk hovedsakelig i nedoverbakke.
I lia opp forbi Kroktjern hørte jeg gjøken gale lenge og vakkert.
Orienteringen gikk veldig greit, men jeg fikk ikke notert rett kode på post 62. Min kode er vbc, men det er nok ikke den som står på posten, for den godkjennes ikke. Er det noen som kan hjelpe meg med rett kode?