Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 38

3 kveldsturer til poster fortsatt ute + GULLposten ;-)

Med finværet denne uken har vi benyttet sjansen til å ta 3 fine kveldsturer etter jobben. Vi har fortsatt en del poster igjen, og tok sjansen på at de fortsatt sto ute. Og det gjorde de alle, så det ble 11 nye klipp i boken!

Tirsdag 11/10 ble det en kort tur inn fra Nuggerud til post 38 for å ta Ellingsrud Mølle. Vi hadde begge besøkt den før da den var Kjentmannspost, men nå fikk vi sett oss godt rundt ved ruinene. Samme vei tilbake, så den kvelden ble det kun en post.

Onsdag 12. var det fullmåne, så vi tok en ny runde til postene rundt Langvann fra 2. periode Spinnernkartet. Det ble en flott, vill og tøff tur rundt Langvannet. Postene 41-43 ble tatt i klarvær, mens de siste to ble nattorientering under en magisk fullmåne.

Fredag 14. tok vi en kort runde fra Haugerud, der jeg vokste opp. Fine poster med flotte utsiktmuligheter, ble avsluttet med både gullpost og en fantastisk solnedgang etterfulgt av fargesprakende himmel. For noen flotte turer , og enda er det flere poster som frister ;-)

Ellingsrud mølle/post 38

Hei kjære diltere

Var innom Ellingsrud mølle idag for å få tatt posten før den blir fjernet. Klippet pent i boka, men da jeg kom hjem og skulle registrere koden på "brettet" mitt, så jeg at jeg hadde glemt å notere den.

Kan noen være så snille å gi meg den?

Hilsen Mette-Marit Onstad

Sykkeltur

I dag var det postene 18 og 19 som stod for tur.

Vi syklet fra p-plassen nedenfor Rustadsaga og inn til Øgårdsmosen. Jeg hadde med meg Ole Bjørn på turen i dag.
(Det er bamsen vår i barnehagen, og hver fredag blir ett barn trukket ut til å ha med seg ham hjem i helga. Endelig var det min tur!) Vi satt sammen i sykkelhenger'n, og byttet på å sitte i bæremeisen. Vi var innom Rustadsaga og hilste på geitene, og spiste is.

Mamma hadde lest på bloggen her inne at flere historiske poster var satt ut, så vi kjørte til Ellingsrud etterpå, og syklet inn til post 38 ved ruinene til mølla. Mamma hinta om at det lå en post på toppen av Haukåsen også, men da skifta nesten pappa farge i ansiktet, så da sykla vi tilbake til bilen og sa oss fornøyde med poster for i dag... ;-)