Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 52

3 kveldsturer til poster fortsatt ute + GULLposten ;-)

Med finværet denne uken har vi benyttet sjansen til å ta 3 fine kveldsturer etter jobben. Vi har fortsatt en del poster igjen, og tok sjansen på at de fortsatt sto ute. Og det gjorde de alle, så det ble 11 nye klipp i boken!

Tirsdag 11/10 ble det en kort tur inn fra Nuggerud til post 38 for å ta Ellingsrud Mølle. Vi hadde begge besøkt den før da den var Kjentmannspost, men nå fikk vi sett oss godt rundt ved ruinene. Samme vei tilbake, så den kvelden ble det kun en post.

Onsdag 12. var det fullmåne, så vi tok en ny runde til postene rundt Langvann fra 2. periode Spinnernkartet. Det ble en flott, vill og tøff tur rundt Langvannet. Postene 41-43 ble tatt i klarvær, mens de siste to ble nattorientering under en magisk fullmåne.

Fredag 14. tok vi en kort runde fra Haugerud, der jeg vokste opp. Fine poster med flotte utsiktmuligheter, ble avsluttet med både gullpost og en fantastisk solnedgang etterfulgt av fargesprakende himmel. For noen flotte turer , og enda er det flere poster som frister ;-)

Ferdig for i år

Da var alle årets poster unnagjort (deltok ikke åpningsdagen) og for 30. år på rad har jeg tatt alle ordinære poster. Mange flotte turer i år. Første gang jeg er med på turorientering.no og konkurranseinstinktet kom innom, jeg ville komme på toppen noen timer.

I går ble det flotte turer på 3. periode Spinnern og Lutvann kartet.

Ønsker alle en god sommer!