Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 57

Ble fort mørkt i dag

Hei.
Skulle komme meg over 200 poeng i dag, men måtte gi meg med 198 da det ble så mørkt på post 59 at jeg ikke klarte å tyde kartet mot post 60. Det gikk ganske greit å følge den blåmerkede stien tilbake til Haukåsen, men langs snarveien fra veien til Sarabråten (via Hauktjern) klarte jeg ikke å følge løypa i mørket og måtte trekke rett ned til Hauktjern. Der møtte jeg noen med lykt som hadde klatret og fikk hyggelig følge ned til Sarabråten. Neste gang får jeg starte litt tidligere, for kl 19:30 er det definitivt mørkt. :-)

Puttåsen rundt

Jeg tok runden på Puttåsen 3. periode i dag. Aftenposten skrev nylig at "marka bugner av sopp". Da har de ikke vært på Puttåsen. Jeg så ikke spor av hverken kantarell eller piggsopp. Mygg derimot var det rikelig av, spesielt nedover mot post 60. Gled dere! Et godt råd mht denne posten; Hvis du følger elvefaret østover/nedover så er det fort gjort å dreie for tidlig sørover og inn på åsdraget hvor posten ligger.

Det gikk greit med resten av postene, men når du går denne runden fra/til Ellingsrud P-plass så får du virkelig merke høydeforskjellene i Østmarka. Som Ola Dilt sier det nedenfor; Årets tredjeperiode-poster på Puttåsen viser en del av hva Østmarka har å by på. Her er det bratte skrenter, fine stier og strekk hvor det er langt til stiene.

Jeg føler virkelig at jeg har fortjent en solid porsjon jordbær med fløte nå! :-))