Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 60

Avsluttet i regnvær

Er det noen som kan hjelpe med koden på post 60?
I regnværet ble jeg så opptatt av at det var nesten umulig å klippe i boka, så jeg glemte å notere koden for denne posten. Takk for nok et år med flott opplegg (mitt 13. år og nå er det bare å vnte på april igjen)

Puttåsen rundt

Jeg tok runden på Puttåsen 3. periode i dag. Aftenposten skrev nylig at "marka bugner av sopp". Da har de ikke vært på Puttåsen. Jeg så ikke spor av hverken kantarell eller piggsopp. Mygg derimot var det rikelig av, spesielt nedover mot post 60. Gled dere! Et godt råd mht denne posten; Hvis du følger elvefaret østover/nedover så er det fort gjort å dreie for tidlig sørover og inn på åsdraget hvor posten ligger.

Det gikk greit med resten av postene, men når du går denne runden fra/til Ellingsrud P-plass så får du virkelig merke høydeforskjellene i Østmarka. Som Ola Dilt sier det nedenfor; Årets tredjeperiode-poster på Puttåsen viser en del av hva Østmarka har å by på. Her er det bratte skrenter, fine stier og strekk hvor det er langt til stiene.

Jeg føler virkelig at jeg har fortjent en solid porsjon jordbær med fløte nå! :-))