Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 61

Ble fort mørkt i dag

Hei.
Skulle komme meg over 200 poeng i dag, men måtte gi meg med 198 da det ble så mørkt på post 59 at jeg ikke klarte å tyde kartet mot post 60. Det gikk ganske greit å følge den blåmerkede stien tilbake til Haukåsen, men langs snarveien fra veien til Sarabråten (via Hauktjern) klarte jeg ikke å følge løypa i mørket og måtte trekke rett ned til Hauktjern. Der møtte jeg noen med lykt som hadde klatret og fikk hyggelig følge ned til Sarabråten. Neste gang får jeg starte litt tidligere, for kl 19:30 er det definitivt mørkt. :-)

runde på Haukåsen - kode på post 32

Hei,
jeg hadde en fin runde med kombinasjon av 2. og 3. periodes poster på Haukåsen. De var i år veldig lett å kombinere, og det gjorde jeg med unntak av at jeg syns det ble litt for drøy runde å ta post 65.

Det var flotte poster, men veldig varierende terreng. Noe som gjør det morsomt å orientere..

Jeg oppdaget underveis at jeg hadde glemt å notere koden på post 32, prøvde å skrive ned på husken men tydeligvis feil (tror både j og v var med i koden men) Noen som kan hjelpe til?

Mvh

Hans

Briller mistet :-(

Torsdag skulle de siste postene på Haukåsen-kartet plukkes inn. En eller annen plass mellom post 31 og 32 (tror iallefall det) så mistet jeg brillene mine. Det er såkalte O-briller med bare halvt glass (styrke +1.5). Heldigvis hadde jeg med meg andre briller så jeg klarte lese kartet. For jeg er redd jeg har blitt "gammel"; Klarer ikke lese kart uten briller. Hvis noen har funnet dem hadde det vært fint om de ringte meg på 95854561.

Fin tur med poster på Haukåsen kartet.

På en fin og varm formiddag var det hyggelig å ta noen poster. En god del folk mellom Østmarksetra og Sarabråten. Møtte noen diltere også. Postplukkingen i Østmarka i dag var for å feire Hans sin "Double Seven" dag. Alltid en glede å gå i Østmarka og vi begge setter stor pris på turorienteringen.

Flott tur på Haukåsen

Jeg var ekstra tidlig ute i dag og bestemte meg for å utnytte dagen til å ta alle forsommer- og sommer-postene på Haukåsen. For å gjøre orienteringen enklest, bestemte jeg meg for å gå raskest mulig opp til toppen - forbi Kroktjern - og så ta postene litt sikk-sakk hovedsakelig i nedoverbakke.
I lia opp forbi Kroktjern hørte jeg gjøken gale lenge og vakkert.
Orienteringen gikk veldig greit, men jeg fikk ikke notert rett kode på post 62. Min kode er vbc, men det er nok ikke den som står på posten, for den godkjennes ikke. Er det noen som kan hjelpe meg med rett kode?

Kode post 14

Hei, Anette!
Vi har ikke vært på post 34 ennå, men koden til post 14 er PQH.

Hei, Knut Jostein!
Post 31 og 32 gikk greit å finne. Vi fulgte blåmerket sti forbi vannbassenget ved Sarabråten.
Det var verre med post 33, som vi tok i "rett linje" fra post 61. Her var det helt klart IKKE minidiltterreng! (Fraråder andre minidiltere samme veivalg!)
Vi kunne jo selvsagt ikke gi oss når målet var innen rimelig rekkevidde, og vi klarte til slutt å kjempe oss fram til posten, både to- og firbeinte... :-)

Haukåsen

Jeg, mamma og Peik hadde en fin tur til postene
31, 32, 33 og 61 i dag. (Bortsett fra området mellom 61 og 33 - der var det IKKE minidiltterreng...)
Etterpå gikk vi innom kjentmannsposten ved Donsbautaen / speiderstøtta ved Hauktjern. Vi traff også flere andre diltere underveis på turen vår i dag :-)