Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 65

Haukåsen og Bjørnåsen

Tur fra Østmarksetra via Kroktjern. 6 poster på Haukåsen og Bjørnåsen i dag. Fin tur i deilig vær! Passe temperatur var det også. Fantastisk utsikt fra Bjørnåsen mot Lørenskog. Kantarell og traktkantarell. :-)

(Første bilde kommer dobbelt hver gang, håper noen kan rette opp det problemet...)

Haukåsen

Jeg og mamma syklet fra p-plassen ved Ellingsrud og inn til Mariholtet. (Dvs. mamma syklet, mens jeg satt i sykkelhenger'n...) Der ble det is og skillingsbolle før vi tok fatt på den laaaange bakken opp mot radarkula på Haukåsen.
Rett ved post 62 tråkka jeg på en huggorm!! Vet ikke helt hvem som ble mest forskrekka av meg, mamma eller huggormen. Det gikk heldigvis bra, for jeg ble ikke bitt, og ormen fikk det travelt med å komme seg vekk.
Sender en liten hilsen til en hyggelig dilter vi traff to ganger på turen vår i dag. Vi hadde en hyggelig prat ved post 62, og traff hverandre igjen da vi var på vei tilbake til sykkelen fra post 65. Håper du sikret kveldsmaten, og fikk fisket opp ørretene du ønsket deg i Kroktjern ;-)

KODE POST 61

I går tok jeg ni poster på Haukåsenkartet og noterte alle kodene korrekt, mente jeg, men ... For post 61 noterte jeg "ALF" men det ville systemet ikke godta.
Så spør jeg ydmykt andre diltere, hva er korrekt kode for post 61???

Flott tur på Haukåsen

Jeg var ekstra tidlig ute i dag og bestemte meg for å utnytte dagen til å ta alle forsommer- og sommer-postene på Haukåsen. For å gjøre orienteringen enklest, bestemte jeg meg for å gå raskest mulig opp til toppen - forbi Kroktjern - og så ta postene litt sikk-sakk hovedsakelig i nedoverbakke.
I lia opp forbi Kroktjern hørte jeg gjøken gale lenge og vakkert.
Orienteringen gikk veldig greit, men jeg fikk ikke notert rett kode på post 62. Min kode er vbc, men det er nok ikke den som står på posten, for den godkjennes ikke. Er det noen som kan hjelpe meg med rett kode?