Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 71

Spinnern høstposter

Vi hadde en fin tur på Spinnern kartet i dag og tok høstpostene etter å ha vært ved Middelhavet i ca 8 uker. Ikke så vått som vi hadde fryktet. Tok runden fra 75 til 71 og møtte ingen. Mange fine partier, særlig sørover fra Tretjerna oppe på ryggene. Har hatt en særdeles kronglete fot sørafor, og således lite gåtrening. Men det gikk bra, kanskje takket være mye mykt underlag. Fant også sopp og bær. Takk for en fin runde i et område vi liker å gå i.
Jorunn og Hans

Post 71

Da gikk vi uten å treffe hverandre, for i dag hadde jeg ikke med meg noen hund. Det var nok en annen dilter jeg traff. Ellers var syklistene i flertall - litt synd de ikke har tid til å hilse.

Kode post 72

Prøv N8H, den burde virke. Det var vel deg jeg traff på post 71 i dag, tenker jeg. Fant kantarell på vei tilbake og ble forsinket av disse.

Ferdig for i år

Da var alle årets poster unnagjort (deltok ikke åpningsdagen) og for 30. år på rad har jeg tatt alle ordinære poster. Mange flotte turer i år. Første gang jeg er med på turorientering.no og konkurranseinstinktet kom innom, jeg ville komme på toppen noen timer.

I går ble det flotte turer på 3. periode Spinnern og Lutvann kartet.

Ønsker alle en god sommer!