Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Om å "trå litt utenom stien" i ulik sammenheng!

Man skal nok vokte både ord og steg på sin vei. Selv i skogen. Være litt forsiktig i uttalelser (:-).
Glatta (les muligens alt; brodder) er der før man aner det!
Spesielt nå med vinter i vårsesongen. Senere følger resten; sommerlig gjørme og høstelig
løv... puh!
Haha allikevel. La oss betrakte livet i skogen som kun kos.
---------------------------------------------
Poenget;
Forsøkte meg på prøvepostene i dag rundt Ulsrudvann (naturlig veivalg "med" klokka?) Kårer allerede prøvepost A til en av favorittene i blant årets OlaDilt-poster. Nydelig beliggenhet.
Vel, noen flere kandidater ligger vel forhåpentligvis der ute å venter på oss.
------------------------------------
Hysj! Kan noen hviske meg i øret hvor dette bekkemøtet fant sted der rett sør for Ulsrudvann!? Jeg traff i hvert fall intet slikt møte. Krysspeilet og stod i. Mer og mer våt på beina. Alternativene var få der på dette begrensede området.
Kanskje jeg motvillig må gå til anskaffelse av en GPS for å finne frem til poster jeg også lissom (:-). Den aller siste innrømmelse av hvilken vei det meste sparker og går med årene!

Har noen andre forsøkt seg på denne prøvepost D i en forventet beskrivelse av et bekkemøte? Dette ved høylys dag, tirsdag 27/3, og altså mislykktes! Håper faktisk det!

Var den rappa den posten der?

Kanskje man heller skal ta seg en ungdommelig rapper's delight (youtubesak) på f.eks. Skullerudstua i stedet for det ene tapte poenget der ute i fornedrelsen! Tjohei!