Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skullerudåsen

Hadde en veldig fin tur idag på Skullerudåsen og møtte mange på veien og i skogen. Varnen er endelig kommet så det var mye liv rundt Nøklevann.

Startet med post 26. Jeg forsøkte ta den fra sydsiden og gikk langs veien til huset. Det var ikke mulig å gå ned mellom stupene så jeg måtte nesten ned på tunet ved huset for å komme til posten. Den var enkel å finne med Ola-diltstil helt frem.

Hvordan er det med de som bor veldig nær poster? Blir de plaget av at diltere nesten kommer inn i hagen deres? Jeg forsøker finne omvei for å unngå å tråkke for nær for sikkerhets skyld. Jeg vet ikke om Ola-Dilt har avklart med dem at de får poster veldig nær huset deres.

Jeg gikk derfor en omvei til post 27 og gikk mot Fjelstadbakken på veien. Tok en liten sti tilbake mot posten til jeg møtte rekken med skrenter. Det var ikke lett å gå ned for å komme til posten. Enten må man gå helt ned til enden på skrentrekken eller så må man gå oppover på østsiden av skrenten til man er vis a vis posten. Da kan man klatre ned skrenten siden man får noe feste i mosen.

Fulgte veien forbi Fjelstadbakken mot post 28. Jeg ønsket å ta den lille stien sydover rett nord for posten. Uheldigvis var det et hogstområde her så det ikke er lett å se hvor stien går. Jeg måtte følge terrengformasjoner og så ikke noe til posten. Etter å ha gått forbi posten litt gikk jeg nedover og så den enkelt. Posten er mellom skrenter og skiltplatene er montert på sydsiden av treet samt mot vest. Dette gjør at det nesten er umulig å se posten om man kommer fra nord og går oppover i søkket mellom skrentene. Posten ligger et stykke inn i søkket så man må gå inn og håpe man finner posten. Det hadde kanskje vært lettere om skiltplaten hadde vendt nordover slik at man ser posten fra hogstfeltet nedenfor.

Post 29, 40 og 30 ble tatt i rask rekkefølge. De var lette å finne.