Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

To rustne herrer

Takk igjen til deg Knut.

Jeg har nok muligens vært en av få som har ønsket å skape en form for debatt m.h.t. synspunkter (alltid vært i håp om forbedringer!) rundt vår kjære Ola Dilt her på bloggen. Tror noen konstruktive, andre undermåls. Dette i mange år. Har vel ikke lykkes helt.

Er en gammel traver i turorienteringssammenheng. Derfor føler jeg vel å kunne ha noen formeninger om denne lidenskapen. Les gjerne mine blogginnlegg i fra tidligere år i så måte.

Neppe har noen hengt seg på mine innlegg med motsigelser eller støtteerklæringer. Dumt.

De fleste innlegg jeg leser handler om «vær og vind» og tapte postkoder.

Nettopp derfor løsnet disse totalt annerledes, og for meg befriende ord i ditt innlegg, et helt nytt håp. Håp om å skape noe mer ut av muligheten vi har ved innlegg i denne interessante bloggen. Kanskje «påvirke» litt på ulike måter.

Jeg ønsker meg mer konstruktive innspill slik at opplevelsen i marka, om mulig, kan bli enda mer rikt.

Ikke misforstå; Jeg har også måtte ty til slike bønnfallende innlegg om misforståtte postkoder m.m. Har jo selvfølgelig opplevd å være på villspor selv også. Dette kan skje mange, mang en gang, i løpet av vår korte sesong der ute i leting blant trestammene.

Flott nærlinse du har forresten!

P.S.
Etter min smak; Apropos; Fantastisk flott den visa til Ole Paus og Jonas Fjeld; «To rustne herrer». Tror imidlertid ingen av DE TO bekymrer seg spesielt om terrengformasjoner. Det er VÅRT lodd og vi har valgt det selv. Jaja.