Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Årets rotetur...

Så var det ikke fullt så varmt lenger, og da synes jeg det er bedre i skogen. Så en nydelig tur med postene 46-50.
Men, det har vært etterlyst innlegg med historier om "bommene" vi gjør, så her kommer mitt bidrag :)
Begynte fint fra Grønmo golfbane, og opp til post 46. Deretter hadde jeg brettet kartet litt feil, og beveget meg derfor mot post 49, i stedet for 50. Men allerede her begynte problemene, jeg klarte å bevege med nordover i stedet for østover en god stund før kartet ikke stemte lenger. Snudde og fant greit fram. Men når jeg kom dit, så jeg plutselig at det jo var 50 jeg skulle tatt først, så da var det bare å gå dit. Fant den greit, men vel framme der, kom jeg på at jeg hadde glemt å ta bilde av 49 (tar bilde med mobil av alle poster, da noterer jeg ikke feil i alle fall). Så da måtte jeg tilbake til 49.
Derfra var det ned til Rundvann, og videre til 48, det gikk greit. Men så var det 47 da... Var rimelig sikker på retningen jeg skulle, og gikk (trodde jeg) sydover mot stien, som skulle lede meg videre. Går og går og går, og brått er Rundvann rett foran meg igjen... Etter litt nøyere kartlesing gikk det fint til 47, og videre til bilen. :-)
Har bare 3 år i OlaDilt beltet, men har normalt få problemer med å finne poster. Denne turen ble derfor litt spesiell, og satser på at årets rot er unnagjort!
Fortsatt god dilte-sommer alle sammen!