Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Svar til Rolf m.m :-)

Er veldig enig i det du sier om innlegg på denne siden. En traver som deg (og mange andre) burde jo bruke denne siden aktivt for å komme med erfaringer og historier, det blir jo bare en berikelse for oss andre som bruker marka.
Det er mange forskjellige mennesker med individulle mål som går orientering, og derfor også diverse ønsker/behov for ytringer, så håper det er flere som vil åpne seg  med respekt for hverandres ”mål”
At ingen har hengt seg på dine innlegg, kan jo faktisk være at dilterne vil ha ”marka” for seg selv, og ha opplevelsen som noe eget, og det kan jeg forstå  for det er jo så godt der ute.
Mitt mål er rett og slett komme meg ut i marka og nyte den frihet (når kona ikke er med….:-)….) og praktfullhet marka gir, samt at det er godt for en sliten kropp.
Det å bli kjent i Østmarka er også et av mine mål, jeg har merket at jeg går ekstra langt for å komme meg til disse postene noen ganger. Ett eksempel er turen jeg hadde på fredag, kom meg opp til post 17 med sykkel på slep, da kom det en bak meg som jeg veksla noe få ord med…han skulle videre til post 20, og jeg til post 18. Når jeg kom til posten, kom han også…..da hadde han tatt ”bakveien” og muligens post 20-19 og 18, før jeg hadde klart å tatt post nr 2 på turen, så det er nok lurt å kjenne marka 
Torsdag var min kone med og vi tok 5 poster, mitt i en myr inne i skogen stod det igjen en damesko med stilett hæler, godt plantet i myra……jeg stussa litt over den 
Nå ser jeg frem til en ny uke med hærlige turer på Oladilten…..God tur

Ps: Har sansen for både Paus og Fjeld, men husker ikke teksten på låta i farten  men nå er vi TRE…