Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Bomtur

Tok meg en fin tur på Haukåsen / Puttåsen med mine 3 følgesvenner (2 dax og en tempelhund) – syntes jeg var riktig så lur som kombinerte disse to kartene – postene ligger jo ikke så langt fra hverandre. Jeg begynte med 56…. og kunne ikke finne den, lette i 10 lange og 10 brede…. først når jeg begynte å lete etter 57 kom jeg på at de muligens ikke var satt ut ennå (håper det er tilfelle nå da) – stor var lettelsen når jeg fant 62 – der var alt på plass. Gjennomvåt på bena kastet jeg inn hånkle og trasket hjemover. Nå vet jeg i alle fall hvor postene kommer til å ligge! Og at jeg skal lese bloggen før jeg starter avgårde.

Lett eller tungt til 83

Jeg og hundene var en tur å tok post 83 – fjernpost på Losby. Jeg syklet inn til veikrysset rett vest for posten og begynte klatreturen opp til posten, kom nok litt for langt nord og fikk mange stup og mye tett skog å forsere. Deilig med en liten regnskur så jeg kunne kjøle meg ned. Det ble lange og strevsomme 700-800 meter opp til posten. Etter en god rast og litt mat tok jeg kursen rett ned og kom etter en liten stund ned til gammel traktor vei / sti som ble rene rusleturen (dog bratt nok rett ved posten) tilbake igjen. Den gikk lenger syd enn opprinnelig kurs og jeg havnet ca 600-700 meter syd for opprinnelig utgangspunkt. Der går god skogsbilvei tilbake til sykkelen. Hvis noen vil ta stien opp er det som sagt ca. 700 meter sydover på (blå) vei – først en snuplass m. en del ved, liten bekk, så umerket sti inn til venstre. Den deler seg et par ganger: første gang hold til høyre, de to neste hold til venstre. En flott sti som tar en nesten helt til toppen. GOD TUR.

Lill O Dilten

Til Øivind Reinemo; bare hyggelig og så morro at det blir fler på listen :-),
Har hatt en fantastisk dag med postene 11 - 20 + 5 (fikk støtte av Runar Tømmerås at det var lurt og ta 5 - en lang omvei fra 4 til 5 og så tilbake til 9) Jeg startet mens det ennå regnet og ble skikkelig våt av sludd tunge greiner når jeg kavet meg frem til de første postene (startet på 13 og 12) - men det lysnet utover dagen og det ble en fin dag.
PS. post 14 var på plass i dag kl. 13.00 når jeg var der :-). Takk til hyggelige Diltere og til Runar for følget.

Til Øyvind Reinemo - klipping elektronisk

På alle postene står 3 bokstaver el. bokstaver og tall som du noterer, går inn på turorienteringens side, under poster. Marker posten og den kommer opp på høyre side, der kan du skrive bokstavene (bokstav-tall komb.) og registrere poengene dine.
Videre kan du se hvordan du ligger an i forhold til oss andre som gjør det samme.
Velkommen og lykke til :-)

Fint på myrene

Var å tok postene fra 6 - 10 for noen dager siden og Slettfjell (16-20) og Skullerudåsen (26-30) i dag. Fra post 17 til 18 og strekket fra 10 til 6 er det mye myr, men supet å gå da det fortsatt er frost i bakken. Kan virkelig annbefales å ta nå mens kulda er her.
For de som gjør som meg, går rett fra post 18 til 19 kan jeg opplyse at posten ligger i linje med nordenden av "øya" ute i vannet (den er ikke på kartet). Supre dager med Ola Dilt og gleder meg til flere ;-)