Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Gjesteposter nr 5 og 16

Lill-O-Dilten fikk seg en rask kveldstur ut for å sjekke post 5 og post 16, og kan melde at de fortsatt sitter der de skal, helt intakte. Det er oversiktlig ved postene, og det er tydelige “post-stier” fra henholdsvis nærmeste sti og lysløypa helt inn i de to postene. Vi ønsker Øyvind bedre lykke og færre myggstikk på neste tur.

Siden særlig post 16 har voldt problemer, tok vi med kameraet ut på tur. Håper det skal lette orienteringen å se hvordan postene er plassert ved detaljene.

Dessverre har Turorientering.no problemer nå, og vi får ikke inn to bilder. Derfor kommer bildet av post 5 når feilen er rettet opp.

Gjesteposter 1-10

Lill-O-Dilten fikk veldig lyst til å fortelle at vardene langs stien som går rett sørover fra tårnet på Røverkollen er rester etter vikinggraver. De ligger fantastisk til med god utsikt og kan være verdt et besøk når dere har mulighet til det. De er tegnet som små åpne ringer.
Øyvind Reinemo har lagt inn et flott bilde av en av gravene, rett nedenfor dette innlegget.

Lill-O-Diltens post 14

Vi har dessverre blitt rammet av at noen har fjernet post 14 i går mellom 13 og 16. I dag har vi fått satt ut en ny post, men til dem som gikk uten å finne posten har jeg koden her: S4K

Post 14 ligger i Slattumsrøa naturreservat hvor det er regler for hvordan man får benytte naturen. Vi vet ikke hvem eller hvorfor noen fjernet posten, men passer her på å forsikre alle om at alle postene er godkjent av Oslo kommune og Nittedal kommune.