Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 83 Geiterudskampen

I et tidligere innlegg ble det tipset om en tydelig sti som starter på sommerbilveien (blå vei) der stien mot Finnland begynner og som går oppover lia mot posten. Jeg gikk denne ca. 700 m til den myra som er avtegnet på kartet under posten i vest. Herfra er det snaue 200 m til posten i riktignok bratt, men for så vidt greitt terreng å gå i. Med myra som utgangspunkt gikk jeg rett i posten. Av alle fjernpostene synes jeg nok denne var den beste med fin utsikt.
Takk for tipset om denne stien.

Post 81 Mønekollen

Denne posten var lettere å finne enn jeg først trodde. Jeg gikk opp kjerreveien/traktorveien som starter rett vest for Tangen, i svingen på veien. Denne går, som angitt på kartet, først rett sørøver og svinger etter hvert nordover. Her er kartet feil. Denne veien går helt opp til en mast som ligger omtrent ved den første e i Mønekollen (dvs. 4 bokstav). Herfra er det ca. 200 m nordover til posten. Først kommer du ned på ei myr og på andre siden av denne finnes et tydelig tråkk fram til posten.

Post 85-Linfjellet.

Jeg var på denne posten tirsdag 12.6. og brukte orienteringskartet Linfjellet, 1:10000, utgitt av Østmarka OK. Jeg fulgte stien i Veslevannsdalen via Veslevann til myra øst for Plåtensetertjern. Deretter går det tydelig bekk/tråkk inn til Plåtensetertjern øst for posten. Deretter kompasskurs rett til posten. Det er bratt og delvis tett skog, men med dette kartet gikk det greitt å finne posten.

G-16

OK. Takk for tilbakemeldingen. Da er det muligens en viss avstand mellom postflagget/merket og tanga. Jeg har nok vært for rask på denne posten.