Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Linfjell

3 kusiner la ut fra Losby og gikk nordover for å følge skiløpa rundt nordsiden av Linfjell. Etter å ha tatt av feil og havnet øst for Andersen, fulgte vi åsen nordover og kom inn på skiløypa. Vi tok en avstikker til Styggvann, som slett ikke var stygt. Fra stikrysset øst for Linfjellet tok vi opp og fant posten relativt greit.
Nedturen gikk via Plåterudtjern, og der kunne vi følge en sti ned til traktorveien og Veslevannsdalen. Det ble en del regnskurer og en del bushing, og vi var ganske gjennomvåte etter endt tur. Jeg tok forresten gull i dag!

Het tur på Spinnern

Hadde en fin tur etter poster på Spinnernkartet i dag. Litt i heteste laget var det, men det gjorde godt med en dukkert i Langvann til slutt.
På vei opp Karl den 12. vei traff jeg en nokså nyklekket hoggorm, som krysset veien rett foran meg. Den var på tykkelse med en blyant og ca.20 cm lang.

Flott!

Så bra at postene 86-90 sto ute i dag også!
Jeg holdt på å droppe en tur til Koster pga de 25 poengene, men tenkte at det får da være grenser.
Det var derfor gledelig at jeg kunne ta dem i dag, så fikk jeg med meg begge deler. Har akkurat vært en fin runde og tatt dem.

Slettfjell

Nå var det godt å komme igang igjen!
Hadde en fin og vårlig tur idag.
Møtte en sommerfugl ved Ødegården og så masse blåveis ved Guldsmeden.
Eneste sted det fortsatt var isete, var i bakken hjemmover fra Høgås.