Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

avslutning

Er det noen som vet når avslutningen for ola dilt er. Jeg vet at jeg har sett det et sted men husker ikke hvor. Er det slik at vi som klipper på nette ikke trenger å levere noe inn for å få merket?

skullerudåsen

Jeg tok også skullerudåsen igår. Det jeg ble overrasket over var alt vannet som rant fra post 78 til post 79. Men jeg gikk jo når det regnet som værst igår. Ja det var litt brått fra post 79 til post 80. Men det å gå orientering skal jo være i litt variert terreng.

Haukåsen

Fin tur rundt Haukåsen idag dog på vei til post 33 så det ut som hoggormen også syntes det var fint å være sa ihvertfall 4 stk. på drøye 100 meter. Best å passe på hvor man setter føttene ikke bare se på kartet

Lill- o diltens post 14

Hei! jeg vet at vi var på riktig plass igår på post 14 LILL - O -DILTEN hvor posten var det er uvist. Håper ingen misforsto/ det å ta en post bort. Det kom også andre dit som heller ikke kunne finne posten og vi vet med sikkerhet at vi var på riktig plass. Ellers var det mange fine idylliske vann i området

poster

Jeg skjønner ikke helt i deltakerhefte oladilt står det det at post 6-10 blir satt opp 15 april men det er jo noen som allerede skriver hvordan det er å gå den ruta? samt noen skriver også at gjesteheftene er satt opp. Hvordan er det mulig da når det står i hefte at de blir satt opp 28 april? Jeg skjønner ikke helt dette her jeg?